Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
konto usunięte 2010-12-27, 12:21
Samochod zajebisty ale ciekawe jak gosciu nim w zimie jezdzi hehe ja bym sie nie podejmowal
Zgłoś
HighEnd 2010-12-27, 12:25
onelifetolive napisał/a:

Samochod zajebisty ale ciekawe jak gosciu nim w zimie jezdzi hehe ja bym sie nie podejmowal

bokiem idzie....
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-27, 12:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
snik0 2010-12-27, 13:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-27, 17:00
tyle alkoholu poszło z dymem :/
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-27, 20:07
Zgłoś
Majkellus1 2010-12-27, 21:59
Jesteś tak samo zburaczały jak ta bmka. Wole jezdzic Calibra lub starym Civikiem a nie być stereotypowym kierowca bmki, a jaki on jest kazdy wie------------------nie stać cie i tyle w tym temacie biedaku,żal dupe ściska,pzdr
Zgłoś
kanarinho 2010-12-28, 1:33 2
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-28, 2:55
Zgłoś
tranzystor 2010-12-28, 10:05
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-28, 15:50
Jaka była, taka była, ale przynajmniej kobieta. Ja oczywiście takżeznalazłem w necie zdjęcie twoich starych, może objaśnisz, z której strony jest matka?

Zgłoś
tranzystor 2010-12-29, 0:51
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-29, 8:08
Zgłoś
~mcmt 2010-12-29, 11:23
Treść posta zmusiła mnie do postawienia piwa... tranzystorowi... Prawdziwy przykład zła koniecznego.

Co do filmiku, dlaczego ktoś nazwał to 536, skoro to silnik bardziej z Mki niż 535 raczej jest.
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-29, 13:12
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem