Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
czuly_barbarzynca 2010-12-29, 18:13
w e34 to by 300 KM spokojnie wystarczylo by przyjemnie pojezdzic bokiem. pałer is nafing łifaułt kontrol. nie ma ostrej jazdy bokiem => nie ma piwa
Zgłoś
Konto usunięte 2010-12-29, 18:53
@up Wystarczy seryjny 3,5 litra bez Vanosa, i już jest fajnie. Tylko numeru tego silnika nie znam.
Zgłoś
mcmt 2010-12-29, 23:45
m30b35 en.wikipedia.org/wiki/BMW_5_Series_(E34)
Nie jestem fanem driftu, ale myślę jednak, że na drift na asfalcie to trochę mało, zwłaszcza przy większych prędkościach.

podpis użytkownika

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
tranzystor 2010-12-31, 22:26 1
HoseBanditos napisał/a:

Myślę, że większość tego i tak nie zrozumie.
Fajny projekt pokazali w tym filmiku. Ale jak zawsze w takich przypadkach ujawnia się grupa frustratów piszących komentarze rodem z Onet.pl

To najczęściej zakompleksione p🤬dy jak np aC🤬j, które potrafią jedynie wybebeszyć wydech w starym Civic'u (CRX, to jest u nich wzór sportowego samochodu), nie znające się totalnie na motoryzacji. Pokazując im samochód z takim silnikiem jak to E34, nie zrobi się na nich wrażenia, bo sobie codziennie opowiadają o milionie KM, jakie mają pod maską.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-04, 6:00
tranzystor napisał/a:

To najczęściej zakompleksione p🤬dy jak np aC🤬j, które potrafią jedynie wybebeszyć wydech w starym Civic'u (CRX, to jest u nich wzór sportowego samochodu), nie znające się totalnie na motoryzacji. Pokazując im samochód z takim silnikiem jak to E34, nie zrobi się na nich wrażenia, bo sobie codziennie opowiadają o milionie KM, jakie mają pod maską.

Jeżeli masz takich znajomych. którzy ci opowiadają o milionie KM, to gratuluję. Pokaż mi choć jeden post, w którym napisałem, że nie podoba mi się E34, albo że ta sztuka ma mało koni. Po prostu wk🤬iają mnie takie cioty jak ty, które jedyne auta z jakim miały do czynienia, to resoraki i pordzewiały polonez starego. Civic na pewno jest lepszy niż to wasze rodzinne padło. Chyba, że twój stary służbową lodówą z komisariatu przyjedzie, to macie święto i k🤬a grilla robicie na pace. A jeżeli uważasz, że CRX jest moim wzorem sportowego samochodu , to chcę ci powiedzieć jedno :

Zgłoś
tranzystor 2011-01-04, 19:32 1
aC🤬j napisał/a:

Jeżeli masz takich znajomych. którzy ci opowiadają o milionie KM, to gratuluję. Pokaż mi choć jeden post, w którym napisałem, że nie podoba mi się E34, albo że ta sztuka ma mało koni. Po prostu wk🤬iają mnie takie cioty jak ty, które jedyne auta z jakim miały do czynienia, to resoraki i pordzewiały polonez starego. Civic na pewno jest lepszy niż to wasze rodzinne padło. Chyba, że twój stary służbową lodówą z komisariatu przyjedzie, to macie święto i k🤬a grilla robicie na pace. A jeżeli uważasz, że CRX jest moim wzorem sportowego samochodu , to chcę ci powiedzieć jedno :

Generalnie, to Twój post prezentuje poziom zera bezwzględnego, więc zastosuję się do starej zasady

Cytat:

Nie rozmawiaj z głupkiem, bo sprowadzi cię do swego poziomu i pokona doświadczeniem

i przestanę odpisywać na Twoje idiotyczne zaczepki.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-07, 17:31
Pfffff...czyli rodzice z tobą też nie rozmawiają, bo reprezentują taką zasadę, którą zacytowałeś? Współczuję.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-04-02, 20:37
powiem tak mercedes w124 rządzi. i moje capri mogło by objechać to wieśniackie bmw 1000razy.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-08, 7:43
Ale p🤬licie wszyscy trzy po trzy, najwiecej mają do powiedzenia lamusy korzystające codziennie z usług komunikacji miejskiej i miłośnicy NFSa.
Jedno jest pewne, żeby to poprowadzić trzeba mieć jaja ze stali i basta!
Zgłoś