Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:55
oozyxak0o 2014-12-31, 21:09
ja też kupię sobie wieśvagena w cenie merca (ałdi) jak mi silnik w hondzie padnie. będę reprezentantem debili, będę z przepisową prędkością jeździł i włączał kierunkowskazy
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-31, 22:23 2
wiedziałem że będzie ból dupy właścicieli BMW
Zgłoś
WiXMXJPRrhqWIMbUHRmBrLAaN 2015-01-01, 2:10 1
z BMW jest jak z adidasami, statystycznie najwięcej idiotów posiada tę markę
Zgłoś
Erni90 2015-01-01, 3:08 1
Powiem tak sam mam BMW i to prawda dużo debili jeździ tym pojazdem (mam nadzieję że nie jestem jednym z nich, jak na razie nie zajeżdżam nikomu drogi ani nie wyskakuje z nożem). Nie będę się sprzeczał z wami
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-01, 3:22 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nanab 2015-01-01, 3:41
Kaskaderdx10 napisał/a:

wyczuwam młodego gniewnego właściciela BMW
IQ kamienia, tak bardzo prawilnie

tak jak ciebie mnie tez nie stac na normalny samochod jak bmw i musze sie tluc plebsowozem

qbsol napisał/a:

Skad wiesz z jaka on jechal predkoscia ? Moze dawal do pierca i jechal 150

ciezarowki moga jechac max 90 a on jedzie moze 10 wiecej niz one

Pess09 napisał/a:

Jak nie popełnił wykroczenia skoro zatrzymał się na autostradzie...

Włączył awaryjne
Zgłoś
sleepo11 2015-01-01, 19:24
A gdzie numery rejestracyjne, profil na FB i fotce ?
Zgłoś
eirelim 2015-01-01, 21:35
trzeba bylo go wziac na maske to on cie napadl by smiec sie nauczyl
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-01, 23:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-01, 23:43 1
Zgłoś
Pfciuki 2015-01-02, 3:09 2
Zgłoś
wolak27 2015-01-02, 11:25
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-03, 19:05
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem