podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Bolączek zacieszony bo rodakowi się źle dzieje.
No nie wiem, innym razem by mu się nie udało i móglby tym swoim przejazdem spowodować wykolejenie pociągu, narażając na niebiezpieczeństwo kilkaset osób.
A to wszystko tylko po to, żeby 5 minut szybciej dojechać do celu..... Karma adekwatna do czynu.
No nie wiem, innym razem by mu się nie udało i móglby tym swoim przejazdem spowodować wykolejenie pociągu, narażając na niebiezpieczeństwo kilkaset osób.
A to wszystko tylko po to, żeby 5 minut szybciej dojechać do celu..... Karma adekwatna do czynu.
P🤬lisz jak stara baba.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówboki zrywać...
Polaczek zacieszony bo rodakowi się źle dzieje.
P🤬lisz jak stara baba.
Jaką trzeba mieć moralność, żeby bronić cwaniaka?
Polaczek zacieszony bo rodakowi się źle dzieje.
Hipokryci j🤬i. Jak kierowca ciężarówki odj🤬 manianę na rondzie to go ludzie chcieli ukrzyżować, a jak pet w bmw przejechał na czerwonym to jest ok.
Jaką trzeba mieć moralność, żeby bronić cwaniaka?
Normalną, nic złego nie zrobił. Niedługo będziecie się zachowywać jak te k🤬y ze szwecji.
Hipokryci j🤬i. Jak kierowca ciężarówki odj🤬 manianę na rondzie to go ludzie chcieli ukrzyżować, a jak pet w bmw przejechał na czerwonym to jest ok.
Jak można porównywać te sytuacje... Ten człowiek na nikim nie wymusił, przejechał przez przejazd i tyle, krzywdy nikomu nie zrobił.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów

Biedny ten materiał..
2 tyś... i od c🤬ja punktów.
Jak można porównywać te sytuacje... Ten człowiek na nikim nie wymusił, przejechał przez przejazd i tyle, krzywdy nikomu nie zrobił.
Idiota. Tyle mam do powiedzenia.