📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:38

qhash napisał/a:
lepiej być burakiem niż pedałem
Na wszystko na co cie nie stac mowisz, ze jest pedalskie ?

qhash napisał/a:
Twoja odpowiedź jest na poziomie jamnika Grzelakowej z Miodowych Lat.jak w ogóle można porównywać bmw do pedalskiego ałdi

Ci imbecyle wykazują jedynie wyższość głupoty jednych dealerów (?) na drugimi. To że akurat dwie wielkie marki padają "ofiarami" ich kretyńskich bitewek to już inna sprawa.
Ostatnimi czasy ani AUDI, ani BMW nie ma szczęścia do klientów...
Ostatnimi czasy ani AUDI, ani BMW nie ma szczęścia do klientów...
@up
Ja sam tego nie rozumiem dlaczego się tak ludzi szufladkuje
bmw to dres
audi to wieśniak
kutwa... Tak naprawdę niemieckie auta szczególnie u nas w polsce są najbardziej spotykane
a) bo dobre
b) bo tanie części
c) sąsiadujemy z Szwabami i łatwiej ściągnąć zza granicy
a bmw czy audi to kwestia gustu, mi sie akurat podoba bmw bo ma ten swój zajebisty wygląd którego brakuje audicom.
Ale każdy ma swój gust i tyle a o gustach się nie dyskutuje.
Mój sąsiad kupił chevroleta i co? Ano właśnie to ,że za części płaci jak za zboże.
Ja sam tego nie rozumiem dlaczego się tak ludzi szufladkuje
bmw to dres
audi to wieśniak
kutwa... Tak naprawdę niemieckie auta szczególnie u nas w polsce są najbardziej spotykane
a) bo dobre
b) bo tanie części
c) sąsiadujemy z Szwabami i łatwiej ściągnąć zza granicy
a bmw czy audi to kwestia gustu, mi sie akurat podoba bmw bo ma ten swój zajebisty wygląd którego brakuje audicom.
Ale każdy ma swój gust i tyle a o gustach się nie dyskutuje.
Mój sąsiad kupił chevroleta i co? Ano właśnie to ,że za części płaci jak za zboże.
Dla mnie i BMW i Audi ma swoje wady i zalety jedno jest pewne - są to niemieckie, solidne marki samochodów.
BMW - silniki benzynowe(tak, wiem, sa diesle też), napęd na tył i kozacki wygląd, M-Pakiet(dla mnie lepsze niż quattro)
i zajebisty minus w postaci stereotypów - ale dzięki temu można zobaczyć jaki ktoś jest tępy że wierzy stereotypom.
Audi - drogi samochód, drogie części, kozacki wygląd, quattro - może i nie mam kasy na taki samochód, ale jak miałbym dać 20 tysięcy za a3 która dupy nie urywa to dziękuje.
p.s (diesel śmierdzi ;>)
zabijcie mnie teraz(nie zapomnijcie napisać że nie mam prawka i jakieś tam
)
BMW - silniki benzynowe(tak, wiem, sa diesle też), napęd na tył i kozacki wygląd, M-Pakiet(dla mnie lepsze niż quattro)
i zajebisty minus w postaci stereotypów - ale dzięki temu można zobaczyć jaki ktoś jest tępy że wierzy stereotypom.
Audi - drogi samochód, drogie części, kozacki wygląd, quattro - może i nie mam kasy na taki samochód, ale jak miałbym dać 20 tysięcy za a3 która dupy nie urywa to dziękuje.
p.s (diesel śmierdzi ;>)
zabijcie mnie teraz(nie zapomnijcie napisać że nie mam prawka i jakieś tam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie