📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Troszke średnio porównywac BMW do AUDI... Audi to po prostu VW w ładniejszym "opakowaniu" a jak wiadomo wieśwagen to auto stosunkowo chu*owe. Beemke to można porównywac z mercedesem jeśli juz. Powstał stereotyp o dresach w beemkach ale mówiąc szczerze to większe wieśniactwo wozi sie starymi A4 i A3 za 5 tyś 1.9 w tedejku 90KM mega moc xD
kutacz napisał/a:
Troszke średnio porównywac BMW do AUDI... Audi to po prostu VW w ładniejszym "opakowaniu" a jak wiadomo wieśwagen to auto stosunkowo chu*owe. Beemke to można porównywac z mercedesem jeśli juz. Powstał stereotyp o dresach w beemkach ale mówiąc szczerze to większe wieśniactwo wozi sie starymi A4 i A3 za 5 tyś 1.9 w tedejku 90KM mega moc xD
Zapomniałeś chyba o e36 pseudo m-pałer z silnikiem 1.6 w gazie (jak wlaczysz nawiew to auto traci -30konia) POZDRAWIAM
Jako, że sam jestem posiadaczem Audi, to moja odpowiedź:
oczywiście bez spiny... :]

oczywiście bez spiny... :]

qhash napisał/a:
ja po prostu wole auta dla facetów a nie dla cipek
Ok, jeżeli audi A8 W12, to auto dla Cipek, to jestem największą c🤬ką na tej ziemi. Zgadnij dlaczego.

qhash napisał/a:
ja po prostu wole auta dla facetów a nie dla cipek
Panowie, mamy tutaj twardziela, bo jeździ be-em-wu.
qhash napisał/a:
Wiem, że mi zazdrościsz.
widzę, że znasz bardzo wypływowych ludzi

qhash napisał/a:
Dziękujemy za pozwolenie, bo już miałem sprzedać A8 i się od matki pożyczyć na be-em-wu by być twardzielem!
zresztą, niech każdy jeździ tym chce (i na co go stać)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie