I znow filmik od polowy, c🤬ja wiadomo o co chodzi. A tak ogolnie to szkoda ze nikogo nie rozjechal.
Matt napisał/a:
I znow filmik od polowy, c🤬ja wiadomo o co chodzi. A tak ogolnie to szkoda ze nikogo nie rozjechal.
No tak... bo jakby pierwsza połowa filmu pokazała, że ludzie go wk🤬ili, to miał prawo ich pozabijać...

BMW to stan umysłu
"Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein

podpis użytkownika
"Cały nasz tak chwalony postęp technologiczny i cywilizację w ogóle można porównać do siekiery w ręku patologicznego przestępcy""Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein
a wystarczyłby normalny dostęp do broni palnej i logiczne przepisy dot. samoobrony i gość już nigdy nikogo nie próbowałby rozjechać....
strzelałby jak do kaczek tak skuteczniej i szybciej

nowynick napisał/a:
a wystarczyłby normalny dostęp do broni palnej i logiczne przepisy dot. samoobrony i gość już nigdy nikogo nie próbowałby rozjechać....
No tak... tylko ten z BMW też by miał i wtedy ktoś by ucierpiał na pewno....
Choć generalnie jestem za dostępem do broni.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
No tak... tylko ten z BMW też by miał i wtedy ktoś by ucierpiał na pewno....
Choć generalnie jestem za dostępem do broni.
ten z BMW po badaniach psychiatrycznych przy zezwoleniu na broń by pewnie jeszcze prawko stracil

podpis użytkownika
"Cały nasz tak chwalony postęp technologiczny i cywilizację w ogóle można porównać do siekiery w ręku patologicznego przestępcy""Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein
BMW w akcji. Raczej Pop🤬lony Sebix w M3 w akcji, naj🤬y, czy zaćpany.
Pajan napisał/a:
Sebix w M3
Sebixa nie stać na M3 w E46, co najwyżej na "nalypkę" M3 do 2.0 z zaspawanym dyfrem...
Za zadbany egzemplarz M3, żeby nie był składany z trzech, trzeba wyłożyć 100 000+
Poza tym, M3ki wychodziły tylko jako coupé i kabriolet, a nie sedan, jak na filmiku.
podpis użytkownika
Q L I M A X
ecnart napisał/a:
ten z BMW po badaniach psychiatrycznych przy zezwoleniu na broń by pewnie jeszcze prawko stracil
Wierzysz w te badania....