Gostek od Bmw parkował tak jak posiadacz Bmw w Rosji,i wk🤬ieni sąsiedzi dokonali samosądu.
Od 11:25
Konto usunięte
2014-02-05, 13:07
i bardzo dorbze nowobogackiej k🤬ie ktora robi co chce w dupie majac jakiekolwiek zasady
Najczujniejszy był Pan Marek. Od piętnastu lat właściciel białego VW Golfa Mk II. Bał się że straci Swoją białą perłę, tym bardziej że ostatnio zamontował sobie światła (DRL) LED.
Tak nieudolnej akcji gaśniczej dawno już nie widziałem. Staną pod wiatr i zdziwiony był że wszystko leci mu w twarz.
PS dlaczego wszelkiej maści debile uwzięli się na BMW. K🤬a to są naprawdę dobre auta.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.
I will wear you like a condom.
Konto usunięte
2014-02-05, 13:38
07:15 emocje sięgają zenitu- kulawe zwierze
Konto usunięte
2014-02-05, 13:57
Nowy projekt stopham, bo nalepki to za mało! Już niedługo na YT
Konto usunięte
2014-02-05, 14:09
Zawsze mówiłem, że BMW dużo palą...
Nie prościej było koktajlem Mołotowa?
Na końcu nie nasrali mu na maskę ? Dziwne... jak nie w Rosji
zniszczyć komuś samochód za 100 000$, tylko dlatego, że zaparkował na trawniku?
całkiem dobry film ale wolno się akcja rozwija ...
podpis użytkownika
Get up, look up, and don't ever give up !
Konto usunięte
2014-02-05, 16:47
Czterdzieści k🤬a dwie minuty akcji ???
Konto usunięte
2014-02-05, 16:51
banda z🤬bów, rozumiem ukarać karnym k🤬sem albo coś ale nie k🤬a palić samochód. Co z tego że bogaty, pewnie bardziej zap🤬lał i zap🤬la w pracy niż wy przez całe życie. Ostatnio miałem egzamin w jakimś innym budynku(nowy budynek uczelni) oczywiscie nikt nie poinformował, że nie ma dla nas miejsc więc k🤬a zaparkowałem podobnie jak koleś, tylko że i tak tam było błoto a nie zieleń. A wiec byłem pierwszy raz, musiałem zaparkować i iść na egzamin i po trzecie bo tak k🤬a. Wracam a tak karny k🤬s! dobra, rozumiem sam tak robie na swoich osiedlu ale jak ktoś zaparkuje auto zajmujac dwa miejsca itp. ale nie jak ktoś na chodniku jesli zostawił miejsce lub ma rejestracje z innej miejscowosci!
Jakby jakas k🤬a spaliła moje auto, mój k🤬a dorobek życia to bym k🤬ie spalił chatę.
Przestancie patrzec czy ktos ma pieniadze czy nie. Koles moze sie gdzies spieszył, moze był na impreze? moze nie było miejsc(jak widać nie było)
zastanawia mnie to mondeo chwile po odejściu podpalaczy daje znaki migaczami, to znaczy ,ze się zgadza z tym co zrobili ?
i miej tu okno w nocy otwarte