📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

nie wróżę kariery na sadolu temu filmikowi ale ogólnie wóz ciekawy i bardzo ale to bardzo unikatowy przez co może być dość drogi mimo ze nie jest warty tej ceny

I nie wsiądziesz jak padnie ci akumulator
polecam waszej uwadze takie drzwi, bardziej dopracowane:)
mozna ogladac od 1:20

polecam waszej uwadze takie drzwi, bardziej dopracowane:)
mozna ogladac od 1:20
tylko interesują mnie 2 rzeczy
syf i śnieg/mróz
czy nadal da się otworzyć a potem zamknąc te drzwi

wsiadziesz bez akumulatora bo to jest skladane mechanicznie (chyba) a zreszta i tak te drzwi chyba sie otwieraja w lewo:D
A mnie interesuje gdzie te drzwi się chowają, bo o ile w filmiku @pkh wchodzą pod, o tyle w tej z1 wygląda to tak jakby po prostu zjeżdżały w dół, poza tym ciekawe jak kwestia bezpieczeństwa, a tak już serio to co takie filmiki robią na sadolu?
ag0ny napisał/a:
wsiadziesz bez akumulatora bo to jest skladane mechanicznie (chyba) a zreszta i tak te drzwi chyba sie otwieraja w lewo:D
a mechanizm jak jest napędzany? energią punktu zerowego?

Wyobraź sobie że podczas wsiadania jakiś żartowniś naciśnie przycisk - co się wtedy stanie z Twoimi jądrami ?

Jakby to było takie fajne, to zobaczylibyśmy to na ulicach. Brak słupka B też dyskwalifikuje tego typu rozwiązanie. Osobiście, jeśli chodzi o nietypowe otwieranie drzwi, bardziej przypadło mi do gustu rozwiązanie z Murcielago czy SLS'a, ale to jest jak na razie ekstrawagancja dla aut za grubą kasę

@pkh
Filmik już taki trochę, jak o wczesnych transformersach
Masz jakiś z ciężarówkami ? Może znajdziemy młodego Prime'a
Filmik już taki trochę, jak o wczesnych transformersach

Masz jakiś z ciężarówkami ? Może znajdziemy młodego Prime'a

Już ich nie produkują bo się nie sprzedawały za dobrze, z tego co pamiętam popyt na ten samochód spadł przez mercedesa sl, produkowali ten model bmw chyba do 1991.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie