myslałem że będą go r🤬ac tak się podniecili
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
zaraz się przyjebią, że rureczki i inne gówna a prawda jest taka, że mają zajebistą pasję i w c🤬j hajsu którego się nigdy połowa z Was nie dorobi..
.. i w sumie ja też nie
.. i w sumie ja też nie
@Curtis
Ten "rowerek" jest warty przynajmniej 5 wypłat twojego starego, a ten gościu tak świeci zajebistością, że przy nim jesteś zwykłym karaluchem hejtującym na sadolu, bo sam gówno potrafi i do gówna doszedł. Więc o czym tu rozmawiamy...
Ten "rowerek" jest warty przynajmniej 5 wypłat twojego starego, a ten gościu tak świeci zajebistością, że przy nim jesteś zwykłym karaluchem hejtującym na sadolu, bo sam gówno potrafi i do gówna doszedł. Więc o czym tu rozmawiamy...

arYYt napisał/a:
zaraz się przyjebią, że rureczki i inne gówna a prawda jest taka, że mają zajebistą pasję i w c🤬j hajsu którego się nigdy połowa z Was nie dorobi..
.. i w sumie ja też nie
Cudownie.

Kiedyś byli hejterzy, potem hejterzy hejterów, a teraz hejterzy wyimaginowanych hejterów.
Nie p🤬lcie tyle...
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikiNie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"

Od razu wiadomo, że później tej samej nocy gościu nieźle por🤬ał.

Płynie w nim polska krew (Brett Banasiewicz) więc zajebistość ma w genach

RafalJestem, gówno się znasz na tym, tak się składa że 7-2 double whipa zrobił Daniel Sandoval jeżdżący dla Totalbmx. Podwójnego decade natomiast jebnął Pat Casey który jak tylko pojawił się na międzynarodowej scenie BMX zaczął nap🤬lać sztuczkami których świat jeszcze nie widział.
Pozdrawiam
Pozdrawiam