lokal.szczecin napisał/a:
stare gowno, nie ma piwa!
powiedział twój ojciec twojej matce...
jakoś mega h🤬jowa jak na stacje akcje o2 minuty, skad wiedział ze chcą zwiać, mzoe prze parkować i pójść sie odlać ????
do 250zl chyba h🤬ja im zrobią
Hetman_Wielki napisał/a:
jakoś mega h🤬jowa jak na stacje akcje o2 minuty, skad wiedział ze chcą zwiać, mzoe prze parkować i pójść sie odlać ????
Od początku byli obserwowani na kamerce, widać też na początku, jak seba wlewa przez okno paliwo, zapewne do baniaka.
xAleksanderx666 napisał/a:
P🤬lony sadol, "bochater" obrońca benzyny
kogoś nie stać na benzynę to ma stać i czekać aż mu z pensji potrącą? Biednym socjaluchom nie chciał pomóc i pokryć tej niwielkiej straty j🤬y bogol pracujący...
Bul_od_bytu napisał/a:
Tablice to chyba na xero w Empiku robił
to sa czeskie rejestracje
Kto tu kogo okrada, gość stacje paliw, stacja paliwa nas, czy bezmajdek i rząd nas r🤬a w dupe... W sumie to obieg zamknięty... ale gość dostanie wyrok, a rząd nas r🤬a jak chce bez konsekwencji...
jazeck napisał/a:
Kto tu kogo okrada, gość stacje paliw, stacja paliwa nas, czy bezmajdek i rząd nas r🤬a w dupe... W sumie to obieg zamknięty... ale gość dostanie wyrok, a rząd nas r🤬a jak chce bez konsekwencji...
Czyli można kraść bo drogo, wyznawca bolszewi?
jazeck napisał/a:
A to ty chcesz walczyć z rządem okradając stację paliw? To może staruszkę okradnij, z nią łatwiej ci pójdzie.