👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak by to wyglądało w cywilizowanym świecie:
-Przepraszam, ale zamawiałem dwie tortille.
-Ojej przepraszam bardzo, pomyliłam się, już robię drugą, gratis dostanie pan więcej mięska.
-Zdarza się, wiadomo, nie ma problemu, poczekam.
-Dziękuję za wyrozumiałość.
-Przepraszam, ale zamawiałem dwie tortille.
-Ojej przepraszam bardzo, pomyliłam się, już robię drugą, gratis dostanie pan więcej mięska.
-Zdarza się, wiadomo, nie ma problemu, poczekam.
-Dziękuję za wyrozumiałość.
Ajot napisał/a:
Ależ ten urażony klient i królowa tortilli do siebie pasują, prawie identyczna nawijka. Powinni się sparować i dać światu wiele podobnych do siebie dzieci.
Już widzę jak ty bys grzecznie odpowiadał jak ci ktoś takimi wiązankami rzucał.
Brawo dla tej Pani, powiedziała „trudnemu klientowi” to, co ja od lat nie odważyłam się zrobić.
Śmieć nie spodziewał się takiego obrotu sprawy, więc zaczął się jąkać.
Śmieć nie spodziewał się takiego obrotu sprawy, więc zaczął się jąkać.
resocjalizacja w naszym kraju. Wchodzi do więzienia debil, wychodzi 5 razy większy.
podpis użytkownika
poker better than lifeOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie