Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
moondek 2023-01-16, 18:17 1
Zgłoś
martils 2023-01-16, 19:31 1
A to nie Vega kręcił film o gangsterach ?
Zgłoś
eMCeONe 2023-01-16, 21:04 2
Jak by to wyglądało w cywilizowanym świecie:
-Przepraszam, ale zamawiałem dwie tortille.
-Ojej przepraszam bardzo, pomyliłam się, już robię drugą, gratis dostanie pan więcej mięska.
-Zdarza się, wiadomo, nie ma problemu, poczekam.
-Dziękuję za wyrozumiałość.
Zgłoś
smc 2023-01-16, 22:29 1
Teraz będą mu pluć do żarcia.

Nie tutaj, w całej Polsce
Zgłoś
Kubalec 2023-01-16, 23:21 1
Ajot napisał/a:

Ależ ten urażony klient i królowa tortilli do siebie pasują, prawie identyczna nawijka. Powinni się sparować i dać światu wiele podobnych do siebie dzieci.

Już widzę jak ty bys grzecznie odpowiadał jak ci ktoś takimi wiązankami rzucał.
Zgłoś
Gitta 2023-01-17, 1:17
Brawo dla tej Pani, powiedziała „trudnemu klientowi” to, co ja od lat nie odważyłam się zrobić.
Śmieć nie spodziewał się takiego obrotu sprawy, więc zaczął się jąkać.
Zgłoś
Judeaufdengas 2023-01-17, 8:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sadollo246 2023-01-17, 8:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2023-01-17, 10:20
klasyk
Zgłoś
Karboksylator 2023-01-17, 11:04 1
Zgłoś
RAZAK 2023-01-17, 15:49
resocjalizacja w naszym kraju. Wchodzi do więzienia debil, wychodzi 5 razy większy.

podpis użytkownika

poker better than life
Zgłoś
LouisdeFunes 2023-01-17, 21:08
Zgłoś
leles 2023-01-17, 22:07
ścierwo do utylizacji, tyle w temacie
Zgłoś
Petebb 2023-01-18, 18:03
przeciez to jest brat i siostra
Zgłoś
Córka_Spawacza 2023-01-24, 22:40
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem