Zabrałem k🤬ie adidasy. ... Jeden dałaś mi dobry, k🤬a, a drugi za mały dałaś, k🤬a! Poj🤬o Cie k🤬a.
Sayoko napisał/a:
I dlatego zawsze mam przy sobie motylka... z miejsca zrobiłbym mu drugi usmiech od ucha do ucha
masz chyba c🤬ja w dupie a nie motylka i byś zrobił jedynie co to w majty ! jak spałeś !
Ajot napisał/a:
Ależ ten urażony klient i królowa tortilli do siebie pasują, prawie identyczna nawijka. Powinni się sparować i dać światu wiele podobnych do siebie dzieci.
No i nie wiadomo, czy wieczorem po zamknięciu baru nie będą się dupcyć na worach z mąką.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Ale coś musi być na rzeczy, bo qrewna ekspedientka nawet się nie pisała jak ją ten szarmancki miły pan o nierząd posadził
Trochę go rozumiem. Tez bym uraziny otrzymaniem jednego placka kebab gdy uiściłem opłatę za 2 placki
P🤬duś pewnie przemowę z 2 godziny układał a i tak jak słychać zsssss że jedank system operacyjny nie ogarną.
Ajot napisał/a:
Ależ ten urażony klient i królowa tortilli do siebie pasują, prawie identyczna nawijka. Powinni się sparować i dać światu wiele podobnych do siebie dzieci.
A ty na miejscu sprzedawcy byś się nie wk🤬ił jak by ci jakiś menel się tak wj🤬?
Ostro pojechała z typem, a i tak mu powinna wyk🤬ić na koniec.