Jaka restauracja tacy klienci , obsługa i ochroniarz.
Zastanawiam się co taki Seba ma w głowie i co by było jakby go zabrać do prawdziwej restauracji?
- E kelner k🤬o cho no tu , ile k🤬o j🤬a mam czekać
-Dla szanownego pana co podać?
-Daj k🤬o to wino za 250zł, tylko k🤬a w szklance nie w kieliszku i tę ośmiornicę z łagodnym k🤬a sosem bo ci zajebię w mordę prostytutko p🤬lona
J🤬i podludzie XD
Zastanawiam się co taki Seba ma w głowie i co by było jakby go zabrać do prawdziwej restauracji?
- E kelner k🤬o cho no tu , ile k🤬o j🤬a mam czekać
-Dla szanownego pana co podać?
-Daj k🤬o to wino za 250zł, tylko k🤬a w szklance nie w kieliszku i tę ośmiornicę z łagodnym k🤬a sosem bo ci zajebię w mordę prostytutko p🤬lona
J🤬i podludzie XD
Odebrać wzywiska i ogólny przekaz, to gość ma sposób mówienia Górskiego z Kabaretu Moralnego Niepokoju

podpis użytkownika
Skoro w winnicy jest wino to dlaczego w piwnicy nie ma PIWA?!
Powiem tak, i nie spinać się
To jest ustawione wszyscy tam grali
Jakieś patusy zapożyczyli się i otworzyli kebaba i się reklamują
Halman obczaj to ucz się rozpoznawać ustawki
Too jeest uuustawka!
To jest ustawione wszyscy tam grali
Jakieś patusy zapożyczyli się i otworzyli kebaba i się reklamują
Halman obczaj to ucz się rozpoznawać ustawki
Too jeest uuustawka!
Ajot napisał/a:
Ależ ten urażony klient i królowa tortilli do siebie pasują, prawie identyczna nawijka. Powinni się sparować i dać światu wiele podobnych do siebie dzieci.
Zapewniam milordzie, ze oboje mają już potomstwo. 500+ się nie odmawia.
k🤬a patologia. Przez kebaba taka akcja. Szkoda że nie miał broń to by ją odstrzelił
Polska to kraj absurdów i poj🤬ych ludzi. Nie dość że babka robi tam pewnie u Króla biznesu Janusza to jeszcze c🤬jowa wypłata i poj🤬i klienci . Mógł wejść i normalnie zapytać.
Jakby do mojej tak wystartował to by kababów już nie zamówił bo nie miałby czym żuć

Jakby do mojej tak wystartował to by kababów już nie zamówił bo nie miałby czym żuć

podpis użytkownika
Alien
Lej k🤬a te kole. Pani Silnemu chce się pić...
podpis użytkownika
Pl-boy Sokół Jaskół VII
~Angel napisał/a:
Może nie lubi swojej współpracownicy dz🤬ki
ja mialem takie "wspolpracownice" i na miejscu typa bardzo bym chcial zobaczyc jak dostaja po pysku, bo takiego czegos nie da sie sluchac dluzej niz 15 min
ALIEN0402 napisał/a:
k🤬a patologia. Przez kebaba taka akcja. Szkoda że nie miał broń to by ją odstrzelił Polska to kraj absurdów i poj🤬ych ludzi. Nie dość że babka robi tam pewnie u Króla biznesu Janusza to jeszcze c🤬jowa wypłata i poj🤬i klienci . Mógł wejść i normalnie zapytać.
twoja też taka spasiona krowa? umie chociaż się wyrażać?
ps. na nagraniu oboje jebnięci
Nawet fajne

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.