Z jednej strony to c🤬jowe bo gw🤬t, a drugiej na dobrze tępej szmacie wyjdzie. Nauczy się, że jak chlejesz na imprezie to nie kimasz w metrze. Równie dobrze mogły ją cz🤬chy zabrać do swojej słomianki i rozj🤬 dupę murzyńskimi k🤬sami.
C🤬jowa akcja, piwa nie dam za frajera. Kamerzysta też p🤬da, że nie reagował.
podpis użytkownika
Głupota nie zwalnia od myślenia.
@xts
Współczuję Ci kolego. Ale wypuścili Cię w końcu z tej słomianki? Dobrze, że nie tłumisz tych złych wspomnień. Będzie dobrze, do góry głowa!
Współczuję Ci kolego. Ale wypuścili Cię w końcu z tej słomianki? Dobrze, że nie tłumisz tych złych wspomnień. Będzie dobrze, do góry głowa!

podpis użytkownika
"Gdyby wielkość genitaliów była zależna od rapu, to ja swojego k🤬sa woziłbym na paleciaku"

Esham napisał/a:
@xts
Współczuję Ci kolego. Ale wypuścili Cię w końcu z tej słomianki? Dobrze, że nie tłumisz tych złych wspomnień. Będzie dobrze, do góry głowa!![]()
gimteksty spływają po mnie jak z płatka
@up
ohoho proszę: "gimteksty". Kolejne c🤬jowe słowo w stylu 'gimbus, gimbaza'.. Co ciekawe, takie teksty są najczęściej używane w szkołach gimnazjalnych hmm.. Tak tylko napisałem, bo to ciekawe, że widząc typa robiącego palcówkę, Tobie skojarzyło się j🤬ie murzynów w lepiance...
ohoho proszę: "gimteksty". Kolejne c🤬jowe słowo w stylu 'gimbus, gimbaza'.. Co ciekawe, takie teksty są najczęściej używane w szkołach gimnazjalnych hmm.. Tak tylko napisałem, bo to ciekawe, że widząc typa robiącego palcówkę, Tobie skojarzyło się j🤬ie murzynów w lepiance...
podpis użytkownika
"Gdyby wielkość genitaliów była zależna od rapu, to ja swojego k🤬sa woziłbym na paleciaku"
@Esham
A ty oczywiście musisz dop🤬lić do tego swoje 3 słowa w nadziei na potok piw?
Co filmik to fala komentarzy, ale zawsze znajdą się tacy jak Ty (i ja
) i dop🤬lą swoje 3 grosze pod komentarzem kogoś innego, tylko po to żeby zabłysnąć, życzę świetlanej przyszłości :*
A ty oczywiście musisz dop🤬lić do tego swoje 3 słowa w nadziei na potok piw?
Co filmik to fala komentarzy, ale zawsze znajdą się tacy jak Ty (i ja

Mi to bardziej wygląda, że gostek się zaklinował z tym paluchem.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
@xts
A skad u ciebie przekonanie ze kobieta z imprezy zaj🤬a wraca? Masz alkomat w monitorze? A moze z roboty styrana i tnie komara ze zmeczenia. Tobie nigdy nie zdazylo sie usnac w MPKa?
A skad u ciebie przekonanie ze kobieta z imprezy zaj🤬a wraca? Masz alkomat w monitorze? A moze z roboty styrana i tnie komara ze zmeczenia. Tobie nigdy nie zdazylo sie usnac w MPKa?
Drodzy internauci, pozwólcie że rozwieję Wasze wątpliwości. Facet włożył palucha, zatkał tym samym dziurę likwidując przeciąg, żeby baba przestała chrapać jak tartak.
Dziękuję za uwagę.
Dziękuję za uwagę.

Aż dziw bierze, że nikt jeszcze nie wstawił filmu o pionowych filmach.

gwindak napisał/a:
@xts
wywnioskowałem po ubraniu, mogę się mylić.
Widziałem wiele sytuacyjek na sadolu. Dziękuję temu portalowi, że uświadomił mnie w niektórych sprawach, otworzył mi oczy na świat. Jedna z tych rzeczy to ta, że na świecie jest od zaj🤬ia psychopatów.
Wyobraź sobie, że to twoja dziewczyna, poszła się napić z koleżankami, dzwoniła do Ciebie mówiąc "jest ok". Przed wyjściem wzięła ostatniego łyka drinka z hiszpańską muchą (jakiś c🤬j coś dodał) i wyszła z klubu. Dzwoni do ciebie rano mówiąc, że jest na golasa na jakimś przystanku z krwotokiem z p🤬dy czy telefon od lekarza ze szpitala, że ona jest na intensywnej terapii.
Druga akcja. Jest impreza, melanż, gorzała, koks. Kończy się wóda. Twoja dziewczyna idzie sama do sklepu. Nie wraca... itp idt