👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pogubiłem się. Gość mówi po polsku a w radiu ch** wie co
Mimo wszystko tak blisko a tak daleko harda

Lysyproboszcz napisał/a:
Pogubiłem się. Gość mówi po polsku a w radiu ch** wie co Mimo wszystko tak blisko a tak daleko harda
bo to w pl po za tym na końcu w radiu też mówią po polsku
huncfot130 napisał/a:
Bo ja tędy idę... A Ty hamuj!!
Oponka napisał/a:
jaki kraj takie święte krowy
![]()
Od 1 czerwca dopiero zobaczycie "hamuj" i "święte krowy".
Allahgbar napisał/a:
Motorniczy do wyjebki. Przyspieszał i trąbił powodując stres i większą nieuwage pieszego. Wiadomo że święte krowy to jedno, a jak jesteś kierowcą, motorniczym, czy jakimkolwiek operatorem maszyny to musisz być odpowiedzialny i mieć dystans do ludzi. Trzeba uważac i ch*j. Dlatego jestem za nowy przepisem. Pieszy ma zawsze pierszeństwo.
Chyba Ty do wyjebki. zaczęła biec po ruszeniu tramwaju i usłyszeniu sygnału . W tym swoim wdzianku i tak nie widziała tramwaju dlatego też dzwonił
A gdyby tu staruszka przechodziła do domu starców, a tego ... to wtedy wy byście tę staruszkę przejechali, a to być może wasza matka!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie