Jak ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości że Mercedes to coś więcej niż marka auta, niech obejrzy ten film.
Ciekawe czy Volkswagen z swoimi jednorazówkami by się na takie coś zgodził
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niesamowite- 200 tyś km na liczniku i jeszcze działał(ledwo, bo rozpadał się od rdzy ale jednak)? Wooow. prawie jak wartburg. Nie to co teraz te jednorazówki co złomuje się po marnych milionach kilometrów
konto usunięte
2012-02-16, 17:58
ja jeździłem mesiem 3 lata bez zmiany oleju filtrów,itp,przebieg na blacie ponad 370tyś,auta nie oszczędzałem,a zepsuł go dopiero brat na filarze mostu
gówno prawda, że jedyny. Mój kuzyn dostał od ojca 190-kę z 86 roku z przejechanymi 78 000 km. I bez ściemy bo jego ojciec miał ją od nowości, tylko w garażu trzymał. Zero rdzy tylko kurz się w lakier wchłonął. Ale autko full opcja, wspomaganie i klimka oryginalne.
mercedes do roku 2000 to jeszcze jest mercedes. pozniej zaczęli robić taką kichę, że nie chce mi się gadać. niepotłuczone mercedesy gniją jak nie wiem co, więc wszyscy ci, którzy się szczycą że mają nowego mercedesa powinni go sprzedać póki go rudy nie zechlał. only BMW
konto usunięte
2012-02-16, 18:20
BMWswap napisał/a:
mercedes do roku 2000 to jeszcze jest mercedes. pozniej zaczęli robić taką kichę, że nie chce mi się gadać. niepotłuczone mercedesy gniją jak nie wiem co, więc wszyscy ci, którzy się szczycą że mają nowego mercedesa powinni go sprzedać póki go rudy nie zechlał. only BMW
Mam W203 z 2004 i W202 z 97 i oba bierze rdza tak samo
konto usunięte
2012-02-16, 18:23
A ja mam Audi 80 z 90 roku i ma az z 3 ogniska rdzy!! W tym 2 na przedniej masce od kamieni odpryski

A jezdzic jezdzi i od 5 lat na gazie zapiernicza , a nie jakies tam gnijace merole ..... tfu!
konto usunięte
2012-02-16, 18:27
Może nie miały tak dobrej blachy jak np w audi 80 ale silnik był nie do zdarcia. Aktualnie silniki się sypią w miarę szybko a znajomego ml (który ma myjnie więc pracownicy dbają o jego auto) rdzewieje w wieku 6 lat.
konto usunięte
2012-02-16, 18:33
Skoro już tak odnawiali merca to mogli zafundować porządny ocynk całej karoserii a auto przetrwało by jeszcze drugie tyle.
Tomasz Zaganiacz coś tak do VW się przyczepił? Jak tatuś BMW na 18 tkę kupił a głupi golf cię lewym wyprzedził to głupio się zrobiło, co?
konto usunięte
2012-02-16, 19:03
rzeczywiście 200 tysiecy kilometrow na 25 lat to tak jakby nim do kościoła raz na tydzień jeździła. nic dziwnego że się nie psuł, a olej musiała dolewać bo pił jak smok.
konto usunięte
2012-02-16, 19:12