👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze to jakieś urozmaicenie jak piłkarki chcą zlinczować sędziego.
Sadistic powinien pomyśleć nad finansowaniem pucharu Afryki. Jakieś maczety naostrzone im zapewnić na linii autu czy dostawy świeżych opon z logo portalu. Są pomysły, znajdą się pieniądze.
Tak to już jest. Człowiek się stara wytresuje, sztuczek nauczy, ludzi zaprosi show chce zrobić. A tu masz.. Natura to jednak siła
Ci czarni to myślą że im wszystko wolno nawet karny jak nie było!BLM
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
panar3 napisał/a:
Jedyna rada na tę j🤬ą dzicz, to:
Transportowa wersja? I co , ma ich wszystkich na Antarktydę przewieźć?
W każdej lidze gdzie grają małpy jest ryzykowne sędziowanie. Nasz też w katarze jakby był wy fryncji też pewnie z eskortą musiał by wracać jakby podczas meczu przeżył.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie