Powiedzcie mi co to ostatnio za moda panuje na odp🤬lanie k🤬ich tańców na rurze wśród kobiet.
nervel123 napisał/a:
Powiedzcie mi co to ostatnio za moda panuje na odp🤬lanie k🤬ich tańców na rurze wśród kobiet.
Bo to jest modne. Tak samo jak telepanie dupskiem zapożyczone wiadomo skąd. Ogólnie k🤬ienie się jest teraz top, trendy i glamour, bo tak pisało w Cosmopolitan i w Bravo girl.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
w dzisiejszych czasach przekonuje się nas, że k🤬a tańcząca na rurce jest artystką tancerką
-Ernest Hemingway

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Tańczenie na rurze dla swojego faceta to k🤬ienie się?
No to wasze matki się k🤬ią.
No to wasze matki się k🤬ią.

crossdressphyxia napisał/a:
Ogólnie k🤬ienie się jest teraz top, trendy i glamour, bo tak pisało w Cosmopolitan i w Bravo girl.
Tak - a pisma kolorowe piszą tak, ponieważ faceci się generalnie łapią na kurewstwo.
Jakby tak popatrzeć po komentach - to każdy k🤬a prawie święty - a naprawdę jest tak jak napisałem wyżej.
Skoro to takie top i trendy to mam pomysł na biznes a mianowicie można jeździć po Polsce i takie K🤬I-RURKI montować/serwisować takim "artystkom" w domach
Uwaga k🤬a jego mać powyżej autor celowo zaj🤬 błędem językowym !!!!

Uwaga k🤬a jego mać powyżej autor celowo zaj🤬 błędem językowym !!!!
up 1,2,3,4 itd
Zależy jak na to patrzycie, rurka jest od dłuższego czasu po prostu modna tak jak modny jest cross fit, MMA czy
street workout. Dla mnie najważniejsze, że w takim treningu jest w stanie obudzić każdy mięsień.
Zależy jak na to patrzycie, rurka jest od dłuższego czasu po prostu modna tak jak modny jest cross fit, MMA czy
street workout. Dla mnie najważniejsze, że w takim treningu jest w stanie obudzić każdy mięsień.
Co raz popularniejsze jest życie fit, zdrowe odżywianie, uprawianie sportu itp itd. Dużo facetów wyszło na parkach ćwiczyć przy drabinkach. Kobiety to tępe strzały które na drabince skręciły by sobie kręgosłup w 14 miejsach. Dlatego ogarniają tylko prostą rurę.
kiedyś zielone upławy były top ale lata 90 były poj🤬e
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*