👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skrzynka zimnego Guinnessa za film, a każdemu strażakowi szklana whisky z lodem po każdym powrocie z akcji.

Mało rzeczy mnie rusza...ale bezinteresowna dobroć okazana zwierzęciu - bezcenne. Duże piwo dla strażaka.

Zaraz się przyjebią sadisticowe zabijaki, jak to bardzo tutaj nie pasuje. Ode mnie piweczko.
może najpierw zdeptał tego kota a potem uratował
no ale ważne że ma serce

Rozumiem, że jakby uratował człowieka to nikt by się nie wzruszył.

@up to dlatego, że nikt nie kręci filmów o pracownikach Pogotowia Ratunkowego.
niektóre akcje mogą być przyjemne
niektóre akcje mogą być przyjemne

Ten kot to było jeszcze dziecko, dlatego powinno się ratować takie istoty. Człowiek, czy nieczłowiek, ważne że nadal dziecko.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie