Główna Poczekalnia (12) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Velture 2012-09-15, 1:23 2
6.10 - nic go ten wypadek nie nauczył jednak.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-09-15, 2:43 1
Velture napisał/a:

6.10 - nic go ten wypadek nie nauczył jednak.

Może mu lepiej z zamiennikami? Nie boli, nie piecze, nie marznie a i pewnie c🤬kę sztuczną da się jakoś podczepić
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-09-15, 9:40
Wzruszyła mnie jego pasja
Tak na prawdę, to zajebisty był by z niego jedno ręki bandyta, hyhy
Zgłoś
Pener 2012-09-15, 9:43 3
jak się gdzieś roz🤬bię i stracę rękę to zrobią mi taki gadżet do polewania wódki, który sam odmierza 50ml
Zgłoś
stery_srh 2012-09-15, 11:07 11
sestorme napisał/a:

Bo to właśnie pasja jest...

Heh, w pierwszym momencie pomyślałem sobie, że typ będzie Matiza remontował.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 14:13
Dobrze,że mu k🤬sa nie urwało,bo jakby r🤬anie było jego pasją to by nie nagrał żadnego filmu
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 14:13 1
Po kolejnym wypadku po prostu zamienią go w motor i tyle
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 14:20
żeście się dop🤬lili do człowieka, pewnie większość z was po takim wypadku srałaby na samą myśl o motocyklu, zamknęła się w pokoju i upijała wódką.
a gość nie dość, że nie załamał się, to jeszcze stara się poskromić coś, na czym o mało nie zginął.
może czas samemu zdobyć jakąś pasję!
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 14:30
W 90% wypadki motocyklowe to wina idioty, ktory na motocyklu zap🤬la jak poj🤬y.
Najgorsi są 18 letni gówniarze, ktorzy ledwo zrobią prawko i ziuuuuu, taki sk🤬ysyn zap🤬la po drodze osiedlowej 100kmph, gdzie ludzie chodzą, dzieci biegają.
Jak chce zap🤬lać niech chociaż pojedzie na jakąs obwodnice, gdzie chociaż jest kawałek drogi żeby przyłożyć.

Sam dużo jeżdżę i lubie sobie pozap🤬lać, ale do c🤬ja, do glowy by mi nie przyszło żeby w terenie zabudowanym, gdzie duzo ludzi może na droge wbiec w kazdym momencie, przykładać do pieca. Gdzie sie podział rozsądek u wiekszości jednośladowców?
Zgłoś
forest9 2012-09-15, 14:33
Lewa w górę
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 14:46
@ matjus wiekszosc z nas po takim wypadku nei byloby stac nawet na taka proteze z bonifikata z pfronu i nfzetu razem wzietych
Zgłoś
vniveri25 2012-09-15, 14:58
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 15:00

Teraz musi uważac, bo jak przyp🤬zieli to mu lewą rękę z kablami powyrywa
Zgłoś
ogon12345 2012-09-15, 15:05
Ciekawe co straci teraz
Cytat:

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem