następnym razem proponuje na wprost muru - siatka za mocno zamortyzowała i nici z efektownego planu urwania sobie głowy za pomocą piłki...
W pierwszej chwili pomyślałem sobie, czego się k🤬a można było innego spodziewać, i że trzeba być debilem by coś takiego zrobić, lecz potem patrzę, a tutaj dziewczyna...
podpis użytkownika
Czysta magia.
Wk🤬ia mnie jak ktoś tak konstruuje zdanie. Chodzi mi o zaczynanie zdania od spójnika (bo), który jak sama nazwa wskazuje ma spajać dwie części zdania. Poza tym kojarzy mi się z poj🤬ymi przemyśleniami na zdjęciach nastolatek na facebooku..
Cytat:
spójnik wprowadzający zdanie wyjaśniające wcześniejszą informację lub ostrzegające przed konsekwencjami niewykonania tego, o czym była mowa wcześniej

Myślałem, że jeszcze kija wypuści, a ten przyp🤬oli prosto w kamerę/kamerzystę. To byłby już szczyt!

asas88 napisał/a:
Wk🤬ia mnie jak ktoś tak konstruuje zdanie. Chodzi mi o zaczynanie zdania od spójnika (bo), który jak sama nazwa wskazuje ma spajać dwie części zdania. Poza tym kojarzy mi się z poj🤬ymi przemyśleniami na zdjęciach nastolatek na facebooku..
Taki dialog:
-Dlaczego trenujesz piłką do koszykówki?
-Bo w dużą piłkę łatwiej trafić.
Poza tym... przecież masz tu poj🤬ą nastolatkę, tym samym jest komplet.

Bo tytuły tematów i opisy na sadistic.pl należy traktować z przymrużeniem oka...