👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co do pytania zawartego w filmiku: jeśli przyjąć, że weekend zaczyna się o 18.00 w piątek, a kończy o północy w niedzielę, to...
- w przypadku bobra Robin potrzebna m jest gałąź o długości 16 metrów i 20 cm
- w przypadku bobra Jessica's potrzeba mu gałęzi o długości ok. 11. 5 m
Co wygrałem?
- w przypadku bobra Robin potrzebna m jest gałąź o długości 16 metrów i 20 cm
- w przypadku bobra Jessica's potrzeba mu gałęzi o długości ok. 11. 5 m
Co wygrałem?

hiperbolizacja napisał/a:
Co wygrałem?
![]()
Się ciesz jak ktoś ten komentarz przeczyta.

@hiperbolizacja - czochraj bobra
Doogie Howser jest kozakiem hehe
Doogie Howser jest kozakiem hehe

Jak poznałem waszą matkę.Jeden z moich ulubionych a akcja z bobrami niszczy:)
Zejin napisał/a:
Jaka jest nazwa tego serialu, bo chcę obczaić.
obczaj tagi

Przyjmując, że weekend ma 3 dni będzie potrzebował 3 696 cm gałęzi, czyli niecałe 40 metrów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie