📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:49

Puszczali nam to na PO. stwierdzenie "mocno przesadzone" jest mocno przesadzone
nie warto słuchać...

Kurde, nam też to puszczali ale na religii (sic!). Warto przesłuchać chociażby ze względu na opowieść o tym jak młoda para będąc naćpana zeżarła własne dziecko wcześniej wkładając je do mikrofalówki czy tam do kuchenki - nie pamiętam już dokładnie. Gościu ma zarąbisty sposób opowiadania: "...jak on się budzi a tu Asterix z Myszką Miki mu po chacie szaleją..." - rzeczywiście przesadzone, ale fajnie nawija.

Nie przesadza tak bardzo.. mam znam kogoś po resecie, i widzę co z nim się dzieje.
Słuchałem tego dosyć dawno temu i skończyło się tylko na ograniczeniu spalanej ilości

Bla bla bla... A motyw z dzieckiem kojarzy mi się z Trainspotting.

starsze niż internet, z czasów kiedy mp3 trzeba było ściągnąc na dysk żeby odpalić
ta magik się trawy napalił i się zabił prawda jest taka ze grzybów się najadł
kojaży mi sie ta opowieść z pewnym filmem cóż za niefart = wyrwałem chwasta
jest tu kilka pomyłek merytorycznych ale nie czepiam się lepiej niech dzieciaki posłucha takiego kolesia i pomyślą
kojaży mi sie ta opowieść z pewnym filmem cóż za niefart = wyrwałem chwasta
jest tu kilka pomyłek merytorycznych ale nie czepiam się lepiej niech dzieciaki posłucha takiego kolesia i pomyślą

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie