jw. Film nie jest mojego autorstwa, więcej znajdziecie na kanale użytkownika zhasnimotivation w serwisie youtube. pozdrawiam Ps. zapomniałem dodać - jeśli masz kompleksy i znasz się na wszystkim przewiń dalej.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
No i po co? Ćwiczyć - ok. Ale tak się przepakować? Ani to ładne, ani użyteczne. Oni po dupach (Swoich własnych) podrapać się nie mogą nawet. W razie walki normalny, szczupły człowiek obiegnie taką górę mięcha dwa razy nim góra się w ogóle ruszy...
To już przegięcie i kalectwo do końca życia. Po dupie się nawet nie mogą podrapać.
x9ro napisał/a:
Pozdrawiam, graty za filmik.
graty? ja mam zagracony pokój
I żal mi dupę ściska dlatego, że jestem leniem do 8 potęgi. A zamiast kaloryfera mam bojler.
Z drugiej mańki, samodoskonalenie to masturbacja a masturbacja to marnowanie materiału.
Z drugiej mańki, samodoskonalenie to masturbacja a masturbacja to marnowanie materiału.
Nie mam raczej kompleksów i nie wiem wszystkiego,ale nadal jakos mnie to nie unteresuje. Co kto lubi
to jest motywacja do trenowania. ci na filmiku to raczej efekt uboczny uzaleznienia
El Dao napisał/a:
Ten człowiek to najlepsza motywacja, innej nie trzeba
![]()
Niektórzy za wzór biorą Piłsudskiego.
Niеbieski napisał/a:
Niektórzy za wzór biorą Piłsudskiego.![]()
Chodzi mi o ten sport.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie