jw. Film nie jest mojego autorstwa, więcej znajdziecie na kanale użytkownika zhasnimotivation w serwisie youtube. pozdrawiam Ps. zapomniałem dodać - jeśli masz kompleksy i znasz się na wszystkim przewiń dalej.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i po co? Ćwiczyć - ok. Ale tak się przepakować? Ani to ładne, ani użyteczne. Oni po dupach (Swoich własnych) podrapać się nie mogą nawet. W razie walki normalny, szczupły człowiek obiegnie taką górę mięcha dwa razy nim góra się w ogóle ruszy...
To już przegięcie i kalectwo do końca życia. Po dupie się nawet nie mogą podrapać.
konto usunięte
2012-03-05, 21:11
x9ro
2012-03-05, 21:32
x9ro napisał/a:
Pozdrawiam, graty za filmik.
graty? ja mam zagracony pokój
konto usunięte
2012-03-05, 21:40
konto usunięte
2012-03-05, 21:54
I żal mi dupę ściska dlatego, że jestem leniem do 8 potęgi. A zamiast kaloryfera mam bojler.
Z drugiej mańki, samodoskonalenie to masturbacja a masturbacja to marnowanie materiału.
Nie mam raczej kompleksów i nie wiem wszystkiego,ale nadal jakos mnie to nie unteresuje. Co kto lubi
konto usunięte
2012-03-05, 22:50
to jest motywacja do trenowania. ci na filmiku to raczej efekt uboczny uzaleznienia
Ten człowiek to najlepsza motywacja, innej nie trzeba
konto usunięte
2012-03-05, 23:43
El Dao napisał/a:
Ten człowiek to najlepsza motywacja, innej nie trzeba
Niektórzy za wzór biorą Piłsudskiego.
Niеbieski napisał/a:
Niektórzy za wzór biorą Piłsudskiego.
Chodzi mi o ten sport.
a ja jestem gruby i pod tym ukrywam ze mam sile. i wcale nie musze sie pokazywac w takim stanie jak oni powyzej. ale nie powiem ze gdyby byla opcja np rano wstac i tak wygladac, to bym odmowil