Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:48
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2022-11-02, 6:29 37
gruba jak pomyśli to bez kręcenia kołem może wygrać darmową wyżerkę do końca życia..
Zgłoś
0_rafiks_0 2022-11-02, 7:13 7
Norbi zyje, laska w zielonym tez, tylko gruba chyba juz szykuje sznur. Nie ogladac.
Zgłoś
mygyry 2022-11-02, 7:26 57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
RYHOO 2022-11-02, 7:26 8
Halman napisał/a:

gruba jak pomyśli to bez kręcenia kołem może wygrać darmową wyżerkę do końca życia..

Gruba by się nie obraziła jakby na kole zamiast kabony były wyroby garmażeryjne
Zgłoś
Jacek86s 2022-11-02, 7:42 84
Jesteście świnie. To pewnie pozostałości po ciąży z przed dekady. Nie jej wina.
Zgłoś
~Velture 2022-11-02, 8:33 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
grzehuu 2022-11-02, 8:55 14
gruba pijesz?
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2022-11-02, 8:58 30
Zgłoś
htp 2022-11-02, 9:22 3
Zgłoś
cezaar83 2022-11-02, 9:40 13
ta prezenterka mogla by w końcu pokazać c🤬ke .
Zgłoś
021ku 2022-11-02, 10:03 3
cezaar83 napisał/a:

ta prezenterka mogla by w końcu pokazać c🤬ke .

To ty nie widziałeś?
Zgłoś
Stob 2022-11-02, 10:09 5
Bodyshaming. Kolejne określenie które ma na celu usprawiedliwiać tłuste świnie i chude szczury którym nie chce się ruszyć zada by cokolwiek w sobię zmienić
Zgłoś
kafar z wąsami 2022-11-02, 10:28 74
Amator

Zgłoś
Kurde26 2022-11-02, 10:46 2
Kiedyś się mówiło "Mercedes wśród..." jak coś było wysokiej jakości. Teraz powinno się mówić "Jakość TVP" na żenadę i bezmyślność
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem