📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gruba jak pomyśli to bez kręcenia kołem może wygrać darmową wyżerkę do końca życia..
Norbi zyje, laska w zielonym tez, tylko gruba chyba juz szykuje sznur. Nie ogladac.
Halman napisał/a:
gruba jak pomyśli to bez kręcenia kołem może wygrać darmową wyżerkę do końca życia..
Gruba by się nie obraziła jakby na kole zamiast kabony były wyroby garmażeryjne

Jesteście świnie. To pewnie pozostałości po ciąży z przed dekady. Nie jej wina.
cezaar83 napisał/a:
ta prezenterka mogla by w końcu pokazać c🤬ke .
To ty nie widziałeś?
Bodyshaming. Kolejne określenie które ma na celu usprawiedliwiać tłuste świnie i chude szczury którym nie chce się ruszyć zada by cokolwiek w sobię zmienić
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie