👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Maszyna dobrze zaprogramowana, skoro potrafiła mu stringi z dupy zerwać.
Pozszywają i będzie jak nowe.
Ubranie, bo jest tam więcej warte niż pracownik...
Ubranie, bo jest tam więcej warte niż pracownik...
kubol napisał/a:
Na h*j te wszystkie szkolenia bhp itd skoro wylacznik bezpieczenstwa nie jest pod reka.
Wyłącznik musiałby mieć w dupie i kiedy maszyna go wciąga strach zaciska zwieracz z przyciskiem. Jedyna metoda jaka by cos dała bo nie jesteś wstanie zareagować jak się każdemu wydaje "ja bym wdusil". Nawet mój pomysł przycisku na zwieraczu ma słabość w postaci rozkręconej machiny, która jeszcze wytrąca moc mimo zacisnietego zwieracza z całych sił na tym pieprzonym guziku

Jednak nie zostanie awansowany na stanowisko Mechanik Precyzyjny. Musi bardziej postarać się. Może uda się następnym razem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie