Nikt tu nic nie hejtuje, że to jest brzydkie czy coś. Czytaj ze zrozumieniem temat. Ot dla mnie to ładna pieśń, ale na hymn się nie nadaje i tyle odemnie.
żeby nie było: <ironia mode on>AVE SZATAN I ZIOŁO!<ironia mode off>
@theolympah - fakt zgadzam się z twoją opinią.
podpis użytkownika
Wszystkie herezje na temat prądu będą tępione!"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
oj do Pisu i kaczorów to mi daleko, a co Kaczyński napisał Bogurodzice że się tak spinasz?
Zastanawiam się po co to wrzuciłeś. Naprawdę nie wiesz, że internet to siedlisko ludzi "wszechwiedzących"?
Internet to nie miejsce na patriotyzm, rozmowy o wierze i inne poważne sprawy. Wiesz dlaczego tutaj jest tylu debili?
Ponadczasowy wiersz Ignacego Krasickiego "Mądry i głupi" odpowie Ci na to pytanie.
A idioci nadal będą krzyczeć.

Nie mowie ze powinnismy zapomniec co bylo kiedys, ale k🤬a zrobmy moze cos najpierw z tym co dzieje sie aktualnie, bo przeszlosc h🤬ja nam tak naprawde teraz daje.
podpis użytkownika

podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.

Jestem za tym żeby hymn robił wrażenie takie żeby przeciwnikom na boisku i talibom w Afganistanie gacie się wypełniały. Wystarczy posłuchać hymnu Rosji, nie analizować słów tylko posłuchać potęgi melodii.
Nasz hymn powinien napisać Hans Zimmer
Polskiemu hymnowi nic nie brakuje, wykonanie jest po prostu c🤬jowe .
Jakikolwiek utwór byłby Polskim hymnem, to i tak dla sporej grupy będzie to tylko "nierozumiana, tajemnicza piosenka o c🤬j wie czym" Bo takie mają patriotyczne podejście do swojej polskości jakie im, powiedzmy sobie szczerze w szkole czyt. zakładzie produkującym motłoch, wpojono .

Quo vadis, Sadistic.pl?
A JA WAM POWIEM TYLE HEJTERSKIE DUPY I INNE GIMBUSOWOPODOBNE GÓWNO!
"Bogurodzica" to pierwszy hymn naszej kochanej Polski! I prawdziwych patriotów wyzywajcie od PiSowego gówna, katolików. C🤬j wam do tego, w co kto wierzy? Skoro Wy wierzycie w szatana, albo moc magicznego ziela, to łączę się w bólu. Myślę, że ci którzy hejtują nasze polskie piękne pieśni to powinni poszukać domu za zachodnim brzegiem Odry, albo na u kacapów na wschodzie. To tyle. Pozdrawiam Prawdziwych Braci Polaków.
Ty sobie poszukaj domu w Watykanie i nie wk🤬iaj porządnych ludzi, którzy nie wierzą w ciemnotę sprzedawaną przez czarnych.