👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

to jeden z najlepszych aktorów w Polsce! nie to co te pedały promowane ostatnio w TV..

prawde mowi. napisalbym cos jeszcze ale nie chce mi sie z wami gadac
A tu bym się nie zgodził z RockyWood .Prawda jest taka że kiedyś się płaciło żeby nie iść do wojska a teraz płacą żeby się dostać . Może i racja że nie kupisz zegarka za 9 klocków ale w porównaniu z zarobkami w sektorze cywilnym w wojsku płace są całkiem niezłe . Szkoda tylko że teraz wojsko jest traktowane jako normalna robota a nie jak służba . Bo pracować to sobie może sekretarka w sztabie a nie jeden z drugim który składa przysięgę i w razie czego ma bronić kraju .

ofens14 - jak płacą, żeby się dostać, to rozumiem, że jest duży popyt na to? Bo z tego co słyszałem, to wojsko narzeka na małą ilość ochotników

Mała ilość ochotników ??? Jest w właśnie odwrotnie chętnych jest sporo bo kasa dobra i "robota lekka". Przejdź się do WKU i zobaczysz jak z otwartymi ramionami będą chcieli cie przyjąć

Proste jak barszcz. Linda byl ubrany na jeansowo w odcinku Linda i Dorociński player.pl/programy-online/kuba-wojewodzki-odcinki,455/odcinek-173,bogu...
Nie przypominam sobie zeby on cos takiego mowil...
Nie przypominam sobie zeby on cos takiego mowil...

Boguś chodził na zajęcia z baletu jak był w szkole aktorskiej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie