Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
wojwod 2024-03-29, 7:42 1
Jaka bohaterka. Potknęła się jak wysiadała z autobusu.
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-03-29, 8:08 24
wojwod napisał/a:

ty zapewne w tym czasie byś się gdzieś ukrywał na podłodze autobusu, wśród śmierdzących butów pasażerów...

I c🤬j z tym, ważne że dzięki niej, typa nie skroili i nie zabili a za to złol został szybko skazany i ukarany przez Sąd Uliczny

Ja na miejscu kiblarza zaprosił bym ja za to co najmniej na kawę.

podpis użytkownika

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
majeńka 2024-03-29, 8:55 15
Może i realizacja pozostawiała trochę do życzenia, ale i chęci i końcowy skutek zasługują na duże piwo. Baba z jajami.

Zaś kierowiec autobusu mało inteligentny. Po pierwsze gdyby był normalny (tzn. bez bohaterstwa wobec bandytów na 90% uzbrojonych) by z przystanku natychmiast odjechał aby chronić siebie i pasażerów, zaś po drugie gdyby jednak chciał pomóc, miał kilkutonową broń.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
smc 2024-03-29, 9:25 2
Sąd w Manaus: Autobus stał się narzędziem zbrodni. Na 16 lat więzienia skazał sąd w prownicji Manaus kierowcę autobusu oskarżonego o zabójstwo 19-letniej kobiety oraz usiłowanie zabójstwa trzech innych osób.

A nie, przepraszam, to w Katowicach...

majeńka napisał/a:

miał kilkutonową broń.

Zgłoś
Jacek86s 2024-03-29, 10:06 2
Delikwenta pod koła autobusu i jedziemy dalej.
Zgłoś
Darkwaterfall 2024-03-29, 10:12
Co za poj🤬a akcja.
Zgłoś
SkoPio1 2024-03-29, 10:39 5
wojwod napisał/a:

Jaka bohaterka.

Tak, odważna kobieta. Wprawdzie mogła to być też lekkomyślność, ale stawiam na odwagę.

wojwod napisał/a:

Potknęła się jak wysiadała z autobusu.

Czujesz silny przymus opowiadania na głos tego, co widzisz na filmie?
W kinach musisz być najzabawniejszym gościem.
I w domu, podczas oglądania filmów...
Zgłoś
PsychoAntysyjonista 2024-03-29, 18:00
Woke tytuł na sadolu. No k🤬a mać, żebyś się z tymi piwami gdzieś wyp🤬olił o krawężnik.
Zgłoś
ALEROBAL 2024-03-29, 18:57
myslalem ze kiblaraz strzelil do babeczki ona sie potknela od strazlu,a to okazalo sie ze odcie sloneczne w lusterku
Zgłoś
viking19 2024-03-29, 20:35
Darkwaterfall napisał/a:

Co za poj🤬a akcja.

no nie bardzo, bo tu wszystko było po brazylijsku, czyli w normie.
poj🤬a akcja się zaczęła, jak do kopiących dołączyl jakiś alien w kasku, z pieskiem na ręku.
xD
Zgłoś
HabaźPOLAND 2024-03-29, 21:33
Założę się że ten z pistoletem to kanar. Niezbędna rzecz w takiej pracy w tamtych stronach. Niezbędny jest również brak mózgu xD
Zgłoś
donkapusta 2024-03-29, 21:36
Nie wiem. Mam mieszane uczucia. Zewsząd przemoc, ale naród wie co robić z bandytami. Budujące.
Zgłoś
mazga50 2024-03-29, 22:43
wojwod napisał/a:

Bohaterka też może być łamagą...

Ale mi tu wygląda na żonę tej okradanej p🤬dy od motura.
Zgłoś
AlanOgórek 2024-03-30, 2:52
Nawet bronia była w akcji!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie