Bohater
konto usunięte
• 2011-10-06, 20:30
Czegoś takiego nie widzieliśmy dawno. To co za chwilę zobaczycie jest poruszające, szokujące, ale też cudowne. Oto jak człowiek ryzykując własne życie uratował człowieka. A konkretnie Kip Hughes Terry'ego Muskratta podczas amerykańskiego wyścigu samochodowego.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
eeeeee liczyłam na jakiś spektakularny wybuch i mnóstwo kończyn w powietrzu oraz kawałki na wpół zwęglonych tkanek na obiektywie kamery
Zachował się tak jak powinien każdy. Ale nie każdy ma takie jaja by tak zrobić. Brawa dla tego gościa!
konto usunięte
2011-10-07, 11:02
Jakby się nie udało to by się posypały komentarze, że o dwóch debili mniej.
Przecież naraziło życie przynajmniej 5 osób. Co takiego wyjątkowego zrobił Kip Hughes ?
Cytat:
eeeeee liczyłam na jakiś spektakularny
masz literówke w "liczyłem"
konto usunięte
2011-10-07, 14:03
Amerykańscy idioci samochód wodą gaszą -.-
konto usunięte
2011-10-07, 14:28
@ pakicito chyba pora na okulary bo patrzę na tego mojego nieszczęsnego posta i ni cholery literówki nie widzę
konto usunięte
2011-10-07, 20:24