No ale do szabrowników to już można strzelać
Jak to? Przecież pierwszy zabrał pościel do prania, drugi wyrzuca śmieci a potem cała ekipa bierze telewizory do serwisu na naprawę gwarancyjną

podpis użytkownika
Alien
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówJak to? Przecież pierwszy zabrał pościel do prania, drugi wyrzuca śmieci a potem cała ekipa bierze telewizory do serwisu na naprawę gwarancyjną
Tacy sąsiedzi to skarb
U nas też są tacy bohaterowie - pomagali z narażeniem życia ratować kosztowności powodzian przed niszczycielskim żywiołem wezbranej wody
Masz jakieś filmiki ?
U nas też są tacy bohaterowie - pomagali z narażeniem życia ratować kosztowności powodzian przed niszczycielskim żywiołem wezbranej wody
W PL ludzi okrada głównie rząd. Insynuujesz, że Kierwiński podp🤬lał pralki i telewizory?
W necie już są informacje na ten temat:
"nagranie, emitowane przez KTLA News, pokazuje rodzinę i przyjaciół, którzy pomagają kobiecie ewakuować jej dom podczas pożaru. Właścicielka domu potwierdziła w wywiadzie, że to jej bliscy, a nie złodzieje."
Serio sprawdzajcie info zanim wrzucuie tu materiał, mi weryfikacja zajęła dosłownie minute
Masz jakieś filmiki ?
Nie mam, zaj🤬i mi telefon

W PL ludzi okrada głównie rząd. Insynuujesz, że Kierwiński podp🤬lał pralki i telewizory?
Nie tylko

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTo fake!
W necie już są informacje na ten temat:
"nagranie, emitowane przez KTLA News, pokazuje rodzinę i przyjaciół, którzy pomagają kobiecie ewakuować jej dom podczas pożaru. Właścicielka domu potwierdziła w wywiadzie, że to jej bliscy, a nie złodzieje."
Serio sprawdzajcie info zanim wrzucuie tu materiał, mi weryfikacja zajęła dosłownie minute
Jaki fake? Czytałeś opis filmu?
Zobaczyłeś że są czarni i od razu wziąłeś to za sarkazm!? Jesteś rasistą!
Nie mam, zaj🤬i mi telefon
Musisz lepiej kolegów dobierać jak szabrujecie po powodzi

Musisz lepiej kolegów dobierać jak szabrujecie po powodzi
Mówili że wsjo narmalna

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówpodpis użytkownika
Zawsze Polska