Na Forum Prawnym w Dziale Prawo Karne natknąłem się na taką perłę - znając życie potrącony przez pijaną małolatę będzie miał x razy większe problemy niż ta kurtyzana.
Konto usunięte
2017-09-29, 21:40
krasnal_hałabała napisał/a:
Dlatego prawo jazdy powinno być tak dostępne jak pozwolenie na broń.
Prawo do wypowiadania się w internecie też! (czujesz ironię?).
Ja bym ściemni że byłem w szoku i nic nie pamiętam i tyle
podpis użytkownika
Znak Orła potęgi symbol prowadzi nas
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Ej, wszystko ładnie pięknie, ale jak mocno trzeba p🤬lnąć z barbary żeby wyj🤬 tyle zębów, złamać żuchwę i zmiażdżyć nos? Ten koleś to p🤬lony manekin do crashtestów. Jebnięcie autem przy 70+km/h a on tylko rękę złamał i się potłukł.
Ściema i tyle, przy uderzeniu 70 km/h typ nie wiedziałby na której jest planecie (o ile by przeżył), a poczuł się dotknięty zachowaniem tej p🤬y?
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.
Ja też trafiłem gościa z mniejszą prędkością, bilans był następujący: Złamana kość udowa, jarzmowa, nosowa, żuchwa, 3 żebra i obojczyk, ogólne potłuczenia i jeszcze jakiś kręg pęknięty więc faktycznie terminator.
Szkoda gościa, ale zrobił przedobrze.
podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...
ale tak z bani zaj🤬 że 7 zębów i szczęka złamana i nos ..... albo jego kolega to baran z czaszką z kamienia albo skakał jej po twarzy przy policji
podpis użytkownika
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
Konto usunięte
2017-09-29, 23:09
K🤬a zap🤬liłbym całą rodzinkę tej kurtyzany razem z nią
na c🤬j jej w więzieniu zęby...by kraty mogła gryźć...?
koleś ewidentnie się potknął i uderzył przez przypadek czołem... jakby się jeszcze przewrócił i nadział ją ze dwadzieścia razy na człona to może musiałby powiedzieć, że przeszedł na islam ale tak to maly pikuś, po wypadku nie był w stanie utrzymać równowagi
Konto usunięte
2017-09-29, 23:35
Jeśli chodzi o wyj🤬ie zębów przez potrąconego to można powołać się na stan wzburzenia , szoku pourazowego i nawet zawiasów nie dostanie.Tylko świadki potrzebne.Zrobiłbym tak samo, ale znając życie najpierw wziąłbym od nich nr telefonu
Konto usunięte
2017-09-30, 0:44
wystarczy powiedzieć ze ofiara wypadku była przerażona i nieświadoma co robi będącym skutkiem widoku wypadku lub niewytrząśnięciem emocjonalnym a zachowanie było uzasadnione gdyż robił to w akcie obronnym
Konto usunięte
2017-09-30, 0:47
Pierwsza rzecz.
W to, że w szoku i przypływie adrenaliny nawet przy poważnych urazach można komuś wyj🤬 kilka zębów jestem w stanie uwierzyć. Zwłaszcza komuś kto ćpa. No ale szok ma to do siebie, że nie ogarniasz co się dzieje i postepujesz irracjonalnie, a on nie dość, że wiedział, że to ona jest sprawczynią, rozumiał, że kpi z jego stanu to jeszcze postąpił najlogiczniej jak się dało - wyj🤬 jej w ryj.
Druga.
70 km/h i ledwo złamana rączka i potluczone żeberka? Ludzie gorzej wychodzą spadając ze schodów. Co on jest k🤬a robocop?
No i trzecia.
Zakładając, że to nie fejk. Jeśli istnieje prawnik, który przej🤬by taką sprawę to powinien dostać dożywotni zakaz wykonywania zawodu. Ja wiem, że polskie prawo jest beee, że ma luki ale k🤬a pijana baba, bez prawka, prowokująca poszkodowanego i policje? No już nie p🤬lcie farmazonów, że dziewczyme puszczą wolno a typa wp🤬lą do ciupy na 25 lat. Aż w takim k🤬idole nie żyjemy.
@up - każdy ma prawo do obrony w tym kraju, dlatego laska pewnie i jakiegoś prawnika weźnie.
A gość - raz, że czasowo oganiczona poczytalność, dwa, że wstrząśnienie mózgu potwierdzone w szpitalu. Solidna baza, aby posłać laskę z jej oskarżeniem w p🤬du.