Na Forum Prawnym w Dziale Prawo Karne natknąłem się na taką perłę - znając życie potrącony przez pijaną małolatę będzie miał x razy większe problemy niż ta kurtyzana.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2017-09-29, 21:40
krasnal_hałabała napisał/a:
Dlatego prawo jazdy powinno być tak dostępne jak pozwolenie na broń.
Prawo do wypowiadania się w internecie też! (czujesz ironię?).
Ja bym ściemni że byłem w szoku i nic nie pamiętam i tyle
Ściema i tyle, przy uderzeniu 70 km/h typ nie wiedziałby na której jest planecie (o ile by przeżył), a poczuł się dotknięty zachowaniem tej p🤬y?
Ja też trafiłem gościa z mniejszą prędkością, bilans był następujący: Złamana kość udowa, jarzmowa, nosowa, żuchwa, 3 żebra i obojczyk, ogólne potłuczenia i jeszcze jakiś kręg pęknięty więc faktycznie terminator.
konto usunięte
2017-09-29, 22:51
Szkoda gościa, ale zrobił przedobrze.
konto usunięte
2017-09-29, 23:09
konto usunięte
2017-09-29, 23:11
koleś ewidentnie się potknął i uderzył przez przypadek czołem... jakby się jeszcze przewrócił i nadział ją ze dwadzieścia razy na człona to może musiałby powiedzieć, że przeszedł na islam ale tak to maly pikuś, po wypadku nie był w stanie utrzymać równowagi
konto usunięte
2017-09-29, 23:35
konto usunięte
2017-09-30, 0:44
wystarczy powiedzieć ze ofiara wypadku była przerażona i nieświadoma co robi będącym skutkiem widoku wypadku lub niewytrząśnięciem emocjonalnym a zachowanie było uzasadnione gdyż robił to w akcie obronnym
konto usunięte
2017-09-30, 0:47
@up - każdy ma prawo do obrony w tym kraju, dlatego laska pewnie i jakiegoś prawnika weźnie.
A gość - raz, że czasowo oganiczona poczytalność, dwa, że wstrząśnienie mózgu potwierdzone w szpitalu. Solidna baza, aby posłać laskę z jej oskarżeniem w p🤬du.