Na Forum Prawnym w Dziale Prawo Karne natknąłem się na taką perłę - znając życie potrącony przez pijaną małolatę będzie miał x razy większe problemy niż ta kurtyzana.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Dyskusja trwa w najlepsze, a ja się pytam jakim cudem koleś stał na nogach po uderzeniu przez samochód z prędkością 70km/h?
nie stał bo nic takiego sie nie wydarzyło.
eaz
2017-09-30, 9:27
Zostałem potrącony przy prędkości 60km/h. Jedyny uszczerbek na zdrowiu to krwiak na nodze, który pojawił się po kilku tygodniach. Odbiłem się od samochodu prawą stroną ciała, a krwiak był na lewej nodze. Prawdopodobnie powstał od uderzenia o krawężnik. Miałem wtedy 17 lat i uprawiałem aktywnie sport więc mogło to mieć duży wpływ. Te 10km pewnie też robi jakąś różnice.
10 mniej ratuje życie
Ale co? Sprawa jest prosta. Dziewczyna dostanie jedną sprawę (potrącenie na pasach itp=straci prawo jazdy i będzie musiała pokryć koszty leczenia czy cuś), a koleś będzie miał drugą sprawę o pobicie.
@Heretyk
Dokładnie, tylko przeszkadzają w robieniu fellatio...
Co do tekstu zapytam tylko - skąd wiadomo że 70km/h go walnęła?
W kamerce gość miał jeszcze radar?
Dodatkowo - gdzieś tak już od tej prędkości pieszy uderzony samochodem ma tendencję do przelatywania po dachu i spadania za samochodem...
konto usunięte
2017-09-30, 23:50
Jaką on musi mieć wielką głowę że jednocześnie nos, żuchwa i 7 zębów WTF JAK
konto usunięte
2017-10-01, 13:20
TeaBag napisał/a:
Jaką on musi mieć wielką głowę że jednocześnie nos, żuchwa i 7 zębów WTF JAK
Leb jak sklep!
A tak na serio, zastanawiam sie nad tym i o ile jestem w stanie wyobrazic sobie ze wylatuja przednie i dolne zeby oraz peka zuchwa, albo lamie nos i wybija zeby przednie i gorne. Moze jakas dobra dusza ma jakies nagranie albo fotki?
wy serio nie widzicie, że to fejk? XD połamane żebra i jebnął jej główką masakrując pół twarzy xD #takbyło