kolejne zatrzymanie najebusa z Bielska Białej
Konto usunięte
2016-11-11, 15:56
spoko, nic się nie martwcie się co się stało z pijanym. Głowa mnie trochę boli ale już jest ok.
@up
Hehe, stare ale i tak się uśmiałem
Ja tam nie rozumiem w sumie o co chodzi. Przecież szwagier tylko naj🤬y a wy mu łamiecie rękę. No on nie ćpał. Zapłacił za flachę w sklepie. Vat poszło na państwo. Akcyza odprowadzona. To przecież on płaci na waszą pensję.
C🤬j. Wyjmę komórkę i nagram jak prawilnego obywatela zatrzymują bo chciał płacić podatki.
Uwielbiam taką logikę.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Konto usunięte
2016-11-11, 16:23
na samym końcu filmiku umarł
wzruszyłem się
czesc i chwała bohaterowi
liczyłem na to że odpalą auto i sk🤬iela usmażą.... no cóż.
Konto usunięte
2016-11-11, 18:14
serio aż tak to widać? Ja myślałem, że jadę prościutko wzdłuż linii, a tu taki c🤬j, od prawej do lewej.
RmX
2016-11-11, 18:36
@up To Ty?
Halo policja? proszę przyjechać na sadistica.
Hahaa, policjant ma głos jak Tomek Smokowski
podpis użytkownika
vaya con dios Amigos ...
Konto usunięte
2016-11-11, 20:06
Takich ludzi się powinno zabijać
Brawo dla gościa. Twardych w teorii mnóstwo, a ten ryzykując uszkodzenie własnego auta i utratę zdrowia zadziałał. I to konkretnie.
Konto usunięte
2016-11-11, 21:49
I komentarz policjanta do kumpla z patrolu:
"To było do mnie?"
"Tak! Do Ciebie mówię!"
Za coś takiego powinny być srogie kary. Niektórzy mówią, że ojeju co się stało jak nic się nie stało, trochę zygzakiem jechał.
Samochód w rękach takiego debila jest śmiercionośną bronią. Póki ludzie sobie nie zdadzą z tego sprawy, nadal będą się znicze na poboczach palić...
chwilę temu pod tematem o domorosłym prawniku, ludzie p🤬lili że policja nie ma prawa zatrzymać jeśli nie popełniło się wykroczenia.
K🤬a gdyby nie strach przed rutynowymi kontrolami to takich idiotów jak ten na tym filmie jeździło by więcej. Ale patusy i tak się znajdą i będą mówić jak oni to są prześladowani i szykanowani przez państwo, bo przecież w Teksasie policja nie może zatrzymać....itd.