👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stajgerski napisał/a:
Kpisz z "zabobonów", a boisz się "zwykłej" wody?[/size][/center]
Raczej że czarny utopi nie daj boże.
Murzyna na zdjęciu nie widzę. To jak , ty jesteś ateistą proszącym boga? Dwubiegunówka, jak sądzicie?

@kudlaty1125 - gdyby nie indoktrynacja w szkołach, to mielibyśmy taki poziom ludzi wierzących jak w cywilizowanych krajach zachodnich typu Czechy - około 10-15% społeczeństwa, głównie ludzi bardzo starych, żyjących na prowincji. I może w końcu udało by nam się zepchnąć religię tam gdzie jej miejsce - na półkę "zabobony i mity". Z drugiej strony - niestety mocno w świat zachodni wbijają się muslimy, które są gdzieś z 500 lat do tyłu jeżeli chodzi o walkę z zabobonami i tkwią jeszcze w późnym średniowieczu - szkoły religijne, ograniczenia ubioru dla kobiet i narzucanie im roli poddańczej, wyniszczanie wolnej myśli (zwłaszcza u dzieci i młodzieży) na rzecz dogmatów no i oczywiście przywódcza rola "wybrańców boga" - kapłanów - w rządzeniu krajem. Dzień po tym jak z Polski zniknie ostatni dziadek wierzący w panów z siwą brodą mówiących im co ma robić będziemy musieli wziąć się za walkę z kolesiami wierzącymi, że zabijanie innych ma wpływ na pozaziemskie życie seksualne (konkretnie - ilość dostępnych tam dziewic

@kudlaty1125
Pewnie dlatego, że jedyny ksiądz jakiego znasz jest Twoim ojcem.
żarcik.
Pewnie dlatego, że jedyny ksiądz jakiego znasz jest Twoim ojcem.

żarcik.
Do samej wody nikt nic nie ma - problem w tym, że kiedy pierwszy raz zostanie się nią oblanym, jest się już bez względu na swoją wolę członkiem czarnej mafii

kudlaty1125 napisał/a:
Poza tym dzieciak nie boi się wody, tylko faceta, który przyczynia się do gw🤬tów na dzieciach.
Dzieciak nie wie co to woda, a ty mówisz że się pedofila boi...

Chłopaki, te opowieści o pedofilach to za dużo wyborczej, mohery przeginają z GPC a wy z GAzWYB.
Tak, tak wielcy ateiści, ale jak macie wolne od pracy w święta, to z rodzinką pierwsi przy ołtarzu.

@Bard_Zerald - powtórzę tak jak pisałem już nie raz - w Czechach jest 10-15% katoli, muslimów i innego tałatajstwa a reszta ludzi jest ateistami - nie ma tam jakiegoś wielkiego skoku przestępczości, biedy, korupcji itp. Jeżeli żeby być dobrym, moralnym, uczciwym człowiekiem potrzebujesz jakiegoś niewidzialnego starszego pana który Ci będzie pokazywał drogę, a od mordowania i gw🤬cenia wszystkiego co ma nogi a na drzewo nie ucieka powstrzymuje Cię tylko jakaś stara książka i zapisane w niej prawidła - zgłoś się dobrowolnie do psychiatry na leczenie, bo rozmawianie z niewidzialnymi ludźmi jest symptomem schizofrenii a chęć mordowania i czynienia zła - psychopatii. A bycie schizofrenicznym psychopatą nie jest fajne

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie