👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i pewnego dnia wparuje do biura z karabinem i tych co go straszyli ... wystraszy on

Fake. Jak mam słuchawki na uszach to często udaję wystraszenie "że niby nic nie słyszę i nagle coś mi się pojawia". Bo jakbym choć raz pokazał, że w słuchawkach słyszę to co dzwoni domofon, albo dzwonek do drzwi musiałbym otwierać.

On chyba wali w pampersy, bo nawet dotyk własnego penisa i tyłka doprowadziłby go do zawału.

A Główno Prawda Oni sie Pytaja
-Stive!
-A on Odpowiada "Ho" (czyli co) jzu Ułomy...
-Stive!
-A on Odpowiada "Ho" (czyli co) jzu Ułomy...

Czekam aż Stive umieszcza w koszu na śmieci achtunga i spokojnie siedząc czeka aż wszyscy sobie brudzą gacie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie