- Boję się kochanie...
- Co się stało?
- Boję się że znajdziesz sobie kogoś innego, kto zastąpi moje miejsce w twoim sercu.
- Za późno, jest młodsza i bardzo podobna do ciebie...
- Ach, to takie słodkie że mówisz tak o naszej córeczce.
- Mówię o twojej siostrze.
Konto usunięte
2015-09-21, 13:06
Mitrus80 nie mam nic do Ciebie, może to kwestia mojego gustu, ale dlaczego większośc Twoich anegdotek konwersacyjnych jest po prostu kiepska? Jeśli urodziłeś się w orwelowskiej dekadzie i juz masz trochę latek, zapewne przeżyłeś juz niejedno; a wrzucasz kabaretowe dowc🤬y. Nie czepiałbym się, gdybyś był debilem - chwasty więdna szybko. Jednak wydajesz mi się ogarnięty. Co z Tobą facet?
Goliard napisał/a:
Mitrus80 nie mam nic do Ciebie, może to kwestia mojego gustu, ale dlaczego większośc Twoich anegdotek konwersacyjnych jest po prostu kiepska? Jeśli urodziłeś się w orwelowskiej dekadzie i juz masz trochę latek, zapewne przeżyłeś juz niejedno; a wrzucasz kabaretowe dowc🤬y. Nie czepiałbym się, gdybyś był debilem - chwasty więdna szybko. Jednak wydajesz mi się ogarnięty. Co z Tobą facet?
nie żebym próbował bronić tego akurat "dowcipu", bo jest rzeczywiście c🤬jowy maksymalnie, ale czy jako Osoba, która tu nic nigdy nie wstawiła masz prawo krytykować?
7 okrążenie Internetu.
Ale wybitnie nie chce mi się szukać czy było, czy nie na tym portalu.
Konto usunięte
2015-09-21, 13:39
@nowynick jak najbardziej, że mam! Choćby z tego względu, że po prostu mogę to zrobić. Moją wolnośc ograniczają jedynie ponoszone konsekwencje mych czynów. Jako, że w żaden sposób nie jesteś w stanie wyciągnąć sankcji wobec mnie, to nie ograniczasz mnie swym punktem widzenia żaden sposób, przez co sam sobie nadaję takie prawo.
Brak zamieszczanych tematów to mój własny kaprys.
Konto usunięte
2015-09-21, 14:26
nowynick, a ja mogę skrytykować? czy też mam za mało piw i tematów?
Up
Ty nie możesz i nie podczepiaj się pod udaną ripostę Goliarda...
Zawsze tak jest, jeden napisze coś w miarę, a potem cała masa komentarzy mniej więcej takich samych tylko słowa w innym szyku...
Konto usunięte
2015-09-21, 15:38
Mi się podoba jak jest krytyka.
Ze swojej strony chciałbym dodać (bynajmniej nie w swojej obronie), że wiele kawałów które wstawiałem, a mi się podobały bardzo szybko lądowało w sucharach, natomiast jakaś część które uważałem za co najmniej średnie złapała bardzo dużo piwek.
Co do kawału z tematu, wiem że jest wtórny, ale zawsze staram się tak pisać żeby było przejrzyście i śmiesznie. Gdybym to uważał za c🤬jozę to bym tego nie wstawił. Każdy ma prawo do swojego zdania.
Czy h🤬jowe, wg. mnie nie, a jakże prawdziwe.
Żenicie się z jakąś w h🤬j bogatą maszkarą, która ma fajną młodszą siostrę po innym tatusiu i co wtedy?
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Konto usunięte
2015-09-21, 17:34
UP
Rzeczywiście bardzo prawdziwe...
@Alteratio
Zawsze zostaje w rodzinie....
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
kawał odgrzewany więcej razy niż to ustawa przewiduje. JA SIĘ PYTAM GDZIE ŻARTY BONGMANA... znaczy hmm suchary, bo żartami tego nazwać nie można