Jak zwykle tytuł pisał c🤬l z profilu Bandyci Drogowi.
Nigdzie tam nie było próby potrącenia kamerzysty tylko normalne zawrócenie na drodze gdzie rudy z blok ekipy wp🤬la się z kamerą na ulice i włazi przed zawracające auto.
Nigdzie tam nie było próby potrącenia kamerzysty tylko normalne zawrócenie na drodze gdzie rudy z blok ekipy wp🤬la się z kamerą na ulice i włazi przed zawracające auto.
kameraman jeszcze powinien w p🤬de dostać za wp🤬lanie się w nie swoje sprawy
najbardziej rozp🤬alaja mnie ludzie ktorzy chca sie nap🤬lac na srodku ulicy a ostatni raz sie bili 20 lat temu w podstawowce jak te dwa łby tutaj
Typie na c🤬j tu smiecisz jakimiś debilami jesteś gorzej przyj🤬y jak ten typ z kamerka
Angel napisał/a:
Na c🤬j się debil z kamerką wp🤬la
bo dwoch podludzi do utylizacji tamuje droge na kompost takich jak oni ich obroncow
Zachowanie C🤬Li rowerowych ubranych w damskie obcisłe laikry którzy udają rasowych kolarzy.
Co to za debil z kamerka XD kulturalna walka, czasami sie zdarza. Lepiej nie przeszkadzać bo dojdzie do zczepienia i będzie trzeba na karetkę poczekać. A tak na poważnie, chlopy się walą, rozsiadam się, odpalam emergency recording i czekam na werdykt. Dopóki nikt po nikim nie skacze, a zawodnicy raczej klasy niegroźnej to na c🤬j się wp🤬lać i drzeć się, ze się zostanie gwiazda youtube i to jeszcze nie na swoim kanale XDDDDDDDD
żmij napisał/a:
C🤬j z tym wszystkim. Wszystko mogę zrozumieć, ale KTO UBIERA BIAŁE SKARPETY DO ŁACIATYCH SPODNI I CZARNYCH BUTÓW?
Białe skarpety do spadających dresów
Co to jest klaka?🤔
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
Pathron napisał/a:
Bo chce przejechać a nie stać i patrzeć na debili ?
A c🤬ja prawda - gdyby tylko chciał przejechać to by wsiadł do samochodu po tym jak się goście rozeszli, ale sam debil nie lepszy od tamtych zaczął stać na środku i robić drame.
Mojego psa znalazłem pod biedronką w Łochowie 11 pat temu. So sweet