👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zróbcie na te ich filmiki zbiorczy.
Myślę ze nie jestem jedyny który nie chce tego oglądać -.-

Cytat:
Tak więc nie klikaj na filmik i nie oglądaj.

Jak ktoś chce oglądać ich wszystkie filmiki to niech sobie subskrybuje ich kanał na youtube.

mikel1994 majkelu 94 rok urodzenia "-.-" Skoro NIE CHCESZ oglądać to rusz tym swoim móżdżkiem i nie naciskaj PLAY następnym razem. Zaoszczędzi ci to czasu, który mogłeś przeznaczyć na naukę do najbliższego sprawdzianu.

Umie robić filmiki bo jest skośny, wszystko co skośne dobrze macha raczkami.

Myślałem że gościu też wrzuci coś z Bety Battlefielda 3 ale ktoś już go uprzedził

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie