👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up szczerze to nie wiem ale karla policja wygląda śmiesznie
Rebeliant_ZPF napisał/a:
To Jackass czy jakiś spin-off?
krasnale z hobbita podczas przerwy w kreceniu filmu

Jak się zaczęli lać to myślałem że to jakieś pranki sranki, ale policja wymiotła
Karlica całkiem spoko

Najlepszy kumpel Steveo.
Zajebisty dystans ma do siebie ten Hobbit.

Zajebisty dystans ma do siebie ten Hobbit.

jakbym był nietrzeźwy i by coś takiego się odjaniepawliło przy mnie to bym miał zawiechę na całą noc.
Po powyższych komentarzach można ocenić wiek użytkowników. Banda usmarkanych gówniarzy, podniecająca się 9 letnią produkcją. Jackass część 3. Pozdrawiam
Jakbym nie znał Jackassa to bym się zaśmiał, a takto... też się uśmiałem, oglądałbym bez końca
bro

cys23 napisał/a:
To zasługuje na medal od Tadeusza Drozdy

Trochę szacunku do klasyki, kmiotku!
maly01495 napisał/a:
Po powyższych komentarzach można ocenić wiek użytkowników. Banda usmarkanych gówniarzy, podniecająca się 9 letnią produkcją. Jackass część 3. Pozdrawiam
Cytat:
Ale Ty jesteś dorosły, no pozazdrościć doświadczenia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie