👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z hokejem trochę jak z Nascar, wielu ludzi najbardziej chce zobaczyć wypadek/walkę

Im więcej takich filmów widzę, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że hokej to choroba psychiczna ;p
zawodnicy hokejowi mega cwani.
ochraniacze na każdej części ciała, kask, kij.
kto by sie nie napierdzielał
ochraniacze na każdej części ciała, kask, kij.
kto by sie nie napierdzielał

A kto normalny prowokuje gościa z ochraniaczami, kaskiem i kijem?
Niezrównoważony
.
Zresztą to są pojedyncze ekscesy... to są wszystkie tego typu bójki z całego świata na przestrzeni 60 lat.. to chyba nie jest jakaś wielka skala
.
Poza tym HOKEJ JEST ZAJEB*STY

Niezrównoważony

Zresztą to są pojedyncze ekscesy... to są wszystkie tego typu bójki z całego świata na przestrzeni 60 lat.. to chyba nie jest jakaś wielka skala

Poza tym HOKEJ JEST ZAJEB*STY
W piłce się nie biją, w piłce udają że są bici i jak bardzo boli

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie