Duże koty nie mają świadomości swojej siły i wielkości. Jak coś przed nimi ucieka, to gonią i zabijają. Jak coś się do nich rzuca, to instynkt im podpowiada "no, to coś się mnie nie boi więc pewnie jest przec🤬jem, lepiej nie ruszam". Zauważcie jak w 0:42 zaczęła uciekać, to lwice za nią. Ten instynkt pozwala zwierzętom uniknąć np. jadowitych węży jak kobry.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Taaa kozak bo sie z dupami chce bić, niech do lwa podskoczy jak taki odważny!

To działa na zasadzie, i tak nim nie pojemy to nie ma co se łap brudzić, poszczeka małe gowienko i pójdzie, jak mały kundelek fika do bernardyna to ten też go przeważnie nie zagryzie i nie rozszarpie, tylko przydusi łapą i spokój

To wyście zwierzątku które Ratel się nazywa nie słyszeli, ma tak twardą skórę, że kolce jeżozwierza się nie przebiją a po ukąszeniu przez kobrę odleży kilka godzin wstanie zabierze martwego węrza i pójdzie w p🤬du

To są młode lwy. To bardziej nauka czy zabawa niż starcie z mangustą.

k🤬a nawet wśród lwów jest postępująca p🤬dyzacja społeczeństwa, j🤬e lewactwo
Czubówna kiedyś na dwójce opowiadała o Mangustach.
To takie sk🤬iele; nie dośc, że potrafią obronić się przed kobrą to jeszcze ją zap🤬lą
To takie sk🤬iele; nie dośc, że potrafią obronić się przed kobrą to jeszcze ją zap🤬lą

ten filmik można Porównać do codziennego łażenia po osiedlach stoi 3 się sadzi do ciebie postawisz się to albo Mówią że żartowali albo Sp🤬alają
Prawda jest taka ze lwice to p🤬dy, i jak lew im mieska nie ujebie to chodza caly czas glodne i wk🤬ione

podpis użytkownika
Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!

No to c🤬ja wiesz, akurat w tym przypadku to samiec się op🤬la do granic możliwości. W większości żre to, co samica zadusiła. Tak właśnie jest, samiec ma dymać i dostawać żarcie od samicy. A jak już podyma to zostawia matkę ciężarną wcale się nie opiekując.