Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-04-04, 22:27 1
Osrane dupy macie!
Zgłoś
Chicago 2013-04-04, 22:27 4
Centurion napisał/a:

Proszę, nie zniżajcie się do jego poziomu, nie atakujcie go, olejcie ciepłym moczem, bo on żeruje tylko na Waszej atencji.

Tym bardziej nie wypisujcie pod jego adresem żadnych gróźb! Możecie mieć przez to problemy, których mieć nie warto.

Cenimy Wasze wsparcie, ale wiecie... na spokojnie, to tylko Internet.

Jeśli naprawdę złoży pozew to się tym zajmiemy, nie ma paniki

Widać Twoją dojrzałość, wielu z sadoli pewnie by chciało dostarczyć nam kolejne wideo do działu Hard...

Naprawdę ciężko olać, jak ktoś wypisuje takie brednie i Tworzy sobie armię mamiąc ludzi zmyślonymi historiami.
Zgłoś
KMD 2013-04-04, 22:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-04, 22:30
@up Piotr to ty?

To do Kamila.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-04, 22:32
jak dla mnie jest to typowy przykład typa co myśli że jest zajebisty i nie umie wykładać lachy na coś co nie jest zgodne z prawdą. Jeżeli chce być dalej w biznesie musi się nauczyć że czasami padają kłamstwa bo inaczej wyda więcej na adwokata niż na swoje interesy
Zgłoś
korinogaro 2013-04-04, 22:33
W razie co LOIC albo HOIC na jego strony i pójdą z dymem ;p
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-04, 22:33 8
Kto mi powie, gdzie się podziało tych 650 tysięcy użytkowników?

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2013-04-04, 22:46 ]
On brał statystyki z Megapanelu, gdzie są dziwnie oszacowane unikalne wejścia na serwis, nie chodziło mu o zarejestrowanych użytkowników. Bardziej wiarygodny Google Analytics pokazuje nam 2,3 mln miesięcznie
Zgłoś
Marxe 2013-04-04, 22:34 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Black Snake 2013-04-04, 22:34 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-04, 22:35 2
Zgłaszajcie mu wszyscy profil jako spam
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-04, 22:37
jak bedzie sprawa w sądzie to jestem pierwszy do składki na prawnikow dla sadola
Zgłoś
Techron 2013-04-04, 22:38
Ten komentarz powstał tylko po to, żebym w razie czego też mógł zostać pozwany.

A tak na serio niezła polewka jest z tych komentarzy pod tym wpisem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-04, 22:39 13
Zgłoś
adiemus36 2013-04-04, 22:40 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-04, 22:41
po nim leci taki hejt na fb że chyba mu się nie udało wybić
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem