👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A ma ktoś linki do jego stron, i nie chodzi mi o te "fejsbókowe"?

Kilkaset tysięcy złotyCH się mówi, widać że w liceum go nie nauczyli. Albo i w podstawówce.
650 tysięcy sadoli? Przyznać się, kto jeszcze ma multikonta?
650 tysięcy sadoli? Przyznać się, kto jeszcze ma multikonta?
Podobno sprawę poprowadzi Anna Maria Wesołowska
podpis użytkownika

Ej -.- ten 'zzali' co dodał ten temat na sadistica o który się czepia 'milioner' jest jakiś podejrzany. Nie jest to czasem podpucha żeby większego rozgłosu narobić? Jeden temat tylko, zero komentarzy, konto utworzone wczoraj. Nie zdziwiłbym się jakby to był nasz 'celebryta' -.- I adnotacja od jego matki też zajebista. Kobita chyba lekcje polskiego omijała szerokim łukiem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie