podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerCo on k🤬a, robocop ze nic nie poczuł? Ciekawe ile ma promili
Jak dla mnie to on nawąchany jak stoldola bo ręce az mu wykreca. Chyba że jakieś upośledzenie lekkie ;P
Co on k🤬a, robocop ze nic nie poczuł? Ciekawe ile ma promili
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie - wystarczy, że był naj🤬y. Dopiero poczuje, jak mu łapa spuchnie na następny dzień.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitlerto jest idealna ilustracja sp🤬olenia umyslowego wynikajacego z ogladania TV. Media mowią : nos maseczke, szczep sie, testuj.... za 2 lata mowia : testy c🤬ja warte, maseczki c🤬ja daja a ludzie wierza w mądrość etapu. Trzeba wierzyc w covid? Wierzymy. Trzeba nie wierzyc w covid ? Nie wierzymy. Trzeba kochac ukraine? Kochamy. Trzeba nienawidzic kogos? Nienawidzimy. Kolesiowi pokazali wyswietlacz i cos mowili o nap🤬laniu - koles nap🤬la. Mentalnosc 2020 - NOW.
Ziomek, chyba żeś tematy pomylił...
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerZiomek, chyba żeś tematy pomylił...
Przecież to trol. Paranoicznie nie wierzy w nic co usłyszy w tzw zachodnich w tym polskich, oficjalnych mediach. Więc chwyta się informacji z sieci wypisywanych przez c🤬j wie kogo. Tak się jednak składa, że to pokrywa się z oficjalną propaganda onuc ze wschodu z ich rządowych mediów. Co już mu jakoś nie przeszkadza

Przypadek ? Nie sądzę.
podpis użytkownika
czarna fortunato jest idealna ilustracja sp🤬olenia umyslowego wynikajacego z ogladania TV. Media mowią : nos maseczke, szczep sie, testuj.... za 2 lata mowia : testy c🤬ja warte, maseczki c🤬ja daja a ludzie wierza w mądrość etapu. Trzeba wierzyc w covid? Wierzymy. Trzeba nie wierzyc w covid ? Nie wierzymy. Trzeba kochac ukraine? Kochamy. Trzeba nienawidzic kogos? Nienawidzimy. Kolesiowi pokazali wyswietlacz i cos mowili o nap🤬laniu - koles nap🤬la. Mentalnosc 2020 - NOW.
Weź ty człowieku zacznij się leczyć.
Weź ty człowieku zacznij się leczyć.
co sie dziwisz, przecież tak jest, chore jest to ze sie z tym wszędzie odnosi ale jednak tak jest
Przecież to trol. Paranoicznie nie wierzy w nic co usłyszy w tzw zachodnich w tym polskich, oficjalnych mediach. Więc chwyta się informacji z sieci wypisywanych przez c🤬j wie kogo. Tak się jednak składa, że to pokrywa się z oficjalną propaganda onuc ze wschodu z ich rządowych mediów. Co już mu jakoś nie przeszkadza
Przypadek ? Nie sądzę.
Lepiej wierzyć w informacje rozpowiadane przez "nie wiadomo kogo" niż sprawdzonych, zawodowych kłamców którzy myślą że maja monopol na "prawdę" i programują takich idiotów jak ty.