Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bokser amator
~CrazyEdek • 2022-04-18, 18:36
Jak widać, postąpił zgodnie z instrukcją

podpis użytkownika

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
radek225 2022-04-18, 18:54 33
Standard po pijaku, łapa pewnie pękła w kilku miejscach.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
djpyza 2022-04-18, 19:24
jprdl 2022 j🤬e debile ! taki to wielki wysiłek by wycelować !
Zgłoś
Smutneoczydrobiu 2022-04-18, 20:14
Tępy c🤬j
Zgłoś
Jacek86s 2022-04-18, 20:33 4
Co on k🤬a, robocop ze nic nie poczuł? Ciekawe ile ma promili
Zgłoś
bosch86 2022-04-18, 20:36 1
Jacek86s napisał/a:

Jak dla mnie to on nawąchany jak stoldola bo ręce az mu wykreca. Chyba że jakieś upośledzenie lekkie ;P
Zgłoś
radek225 2022-04-18, 21:01 1
Jacek86s napisał/a:

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie - wystarczy, że był naj🤬y. Dopiero poczuje, jak mu łapa spuchnie na następny dzień.

podpis użytkownika

Zgłoś
Dzisiaj 2022-04-18, 22:32 8
to jest idealna ilustracja sp🤬olenia umyslowego wynikajacego z ogladania TV. Media mowią : nos maseczke, szczep sie, testuj.... za 2 lata mowia : testy c🤬ja warte, maseczki c🤬ja daja a ludzie wierza w mądrość etapu. Trzeba wierzyc w covid? Wierzymy. Trzeba nie wierzyc w covid ? Nie wierzymy. Trzeba kochac ukraine? Kochamy. Trzeba nienawidzic kogos? Nienawidzimy. Kolesiowi pokazali wyswietlacz i cos mowili o nap🤬laniu - koles nap🤬la. Mentalnosc 2020 - NOW.
Zgłoś
radek225 2022-04-18, 22:35 15
Dzisiaj napisał/a:

to jest idealna ilustracja sp🤬olenia umyslowego wynikajacego z ogladania TV. Media mowią : nos maseczke, szczep sie, testuj.... za 2 lata mowia : testy c🤬ja warte, maseczki c🤬ja daja a ludzie wierza w mądrość etapu. Trzeba wierzyc w covid? Wierzymy. Trzeba nie wierzyc w covid ? Nie wierzymy. Trzeba kochac ukraine? Kochamy. Trzeba nienawidzic kogos? Nienawidzimy. Kolesiowi pokazali wyswietlacz i cos mowili o nap🤬laniu - koles nap🤬la. Mentalnosc 2020 - NOW.

Ziomek, chyba żeś tematy pomylił...

podpis użytkownika

Zgłoś
xqwzts 2022-04-18, 23:15 1
Mi się kiedyś po pijoku na takim bokserze udało 1pkt zdobyć. Ale w sumie to przynajmniej trafiłem.
Zgłoś
skywalker75 2022-04-19, 8:15 2
radek225 napisał/a:

Ziomek, chyba żeś tematy pomylił...

Przecież to trol. Paranoicznie nie wierzy w nic co usłyszy w tzw zachodnich w tym polskich, oficjalnych mediach. Więc chwyta się informacji z sieci wypisywanych przez c🤬j wie kogo. Tak się jednak składa, że to pokrywa się z oficjalną propaganda onuc ze wschodu z ich rządowych mediów. Co już mu jakoś nie przeszkadza

Przypadek ? Nie sądzę.

podpis użytkownika

czarna fortuna
Zgłoś
Hyperion 2022-04-19, 8:24 2
Dzisiaj napisał/a:

Weź ty człowieku zacznij się leczyć.
Zgłoś
longlong7 2022-04-19, 9:19
alucard321 napisał/a:

Weź ty człowieku zacznij się leczyć.

co sie dziwisz, przecież tak jest, chore jest to ze sie z tym wszędzie odnosi ale jednak tak jest
Zgłoś
FanatiCS 2022-04-19, 11:01 2
skywalker75 napisał/a:

Przecież to trol. Paranoicznie nie wierzy w nic co usłyszy w tzw zachodnich w tym polskich, oficjalnych mediach. Więc chwyta się informacji z sieci wypisywanych przez c🤬j wie kogo. Tak się jednak składa, że to pokrywa się z oficjalną propaganda onuc ze wschodu z ich rządowych mediów. Co już mu jakoś nie przeszkadza

Przypadek ? Nie sądzę.

Lepiej wierzyć w informacje rozpowiadane przez "nie wiadomo kogo" niż sprawdzonych, zawodowych kłamców którzy myślą że maja monopol na "prawdę" i programują takich idiotów jak ty.
Zgłoś
ritu4l 2022-04-19, 11:59
Gość naćpany jak świnia a wy go od pijaków, chamy z lasu.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie