Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:42
Ból dupy lvl 1000 - nie dla psa kiełbasa
konto usunięte • 2017-08-28, 16:52
Szukając przepisu na parówki, natrafiłem na ten filmik.
Wstawiam bo dupa strasznie zabolała, ale myślę że Was zaboli bardziej.
To już trochę cofa... Ja na to patrze tak, że legalne niewolnictwo dalej istnieje. Ci ludzie muszą zap🤬lać i słuchać Pana, zresztą zobaczcie sami.

Warto oglądnąć całe, człowiek uświadamia sobie, jak bardzo jest biedny, nawet gdy myśli że jest bogaty

A tak poza tym, pamiętajcie że w Afryce głodują dzieci
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hrabia Drapula 2017-08-28, 18:44 8
nie chce mi się oglądać całego, ale jestem ciekawy czy znalazłeś ten przepis na parówy ?
Zgłoś
ANALizator777 2017-08-28, 19:47 1
To jest klasa a nie jakis kasztan co se do kolumbi na dwa dni polecial

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
Gizmolka 2017-08-28, 19:47 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Cloverface 2017-08-28, 19:56 5
Dziwnie bym się czuł wsiadając do samolotu z arabskimi napisami
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-28, 19:58 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-28, 21:07 5
Na szybko, kiepsko... Ale...
... Dobrze się zsynchronizowało.

Pozdrawiam.
Zgłoś
albazsanagycjib 2017-08-28, 21:32 1
Jakie niewolnictwo? Przecież za darmo nikt tam nie robi. A kasa jest dużo większa niż w biedronce.
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-28, 21:35
jebnął czy nie, bo nie chce mi się marnować 13 minut życia
Zgłoś
Teuwil 2017-08-28, 21:48 3
mienki napisał/a:

9.27 Gość nazywa się Sam Chui.

W Chinach jest firma która się tak nazywa "Sam Chui" (widziałem na jakimś vlogu z podroży po chinach duży billboard na budynku) więc może to właściciel tej firmy.
Zgłoś
Jakubbb 2017-08-28, 21:51 3
Zgłoś
WeedLover 2017-08-28, 22:05 4
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-28, 22:15
"szukając przepisu na parówki" wydaje mi się że wpisujesz złe frazy
Zgłoś
mlecz1323 2017-08-28, 22:21
le sang young
Zgłoś
par 2017-08-28, 22:32 4
To nie jest żaden milioner ani właściciel firmy. To bloger, dziennikarz i autor książek o transporcie lotniczym. Taką ma pasję i patent na życie. A co na tym zarobi, to wydaje na kolejne podróże. On nie lata dlatego że zarabia, tylko zarabia dlatego, że lata.
Zgłoś
Kondra 2017-08-28, 22:40 2
WeedLover napisał/a:

Nie będę udawał jak wszyscy powyżej [...]

Nie mierz innych swoją miarą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem