📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:15
Cytat:
Bez polskiego zboża zachódł by zdechł z głodu
Nie prawda, polskie zboże zaspokajało maksymalnie do 5% żywnościowych potrzeb zachodu. A od czasu rozwoju kolonizacji jego rola malała coraz bardziej.
Cytat:
Dali gawiedzi poczucie, że uwolnili "Polskje" tylko po to, żeby zamiast kraść publicznie z umiarem
Widzisz, a u ruskich kradną bez umiaru i tu jest podstawowa różnica
Dowodów nie ma. Ale są poszlaki. I to za mocne, aby udawać, że nic nie było. Wziął teczkę z archiwum. Nielegalnie ją dla niego Milczanowski wyniósł. Bez zachowania procedur. Zwrócił bez kilkunastu stron. Myślę, że to każdemu myślącemu wystarczy.
@ konradssc - Prawda wymaga poświęceń. Wałęsa nie za wiele poświęcił. Jakoś dobrze mu się żyło za komuny. Nie był bity, tyle osób w rodzinie i biedy nie było. I nie każdy podpisywał. W mojej rodzinie nie podpisali, a dzieci studia pokończyły. Fronczewski nie podpisał. I tak dalej, i tak dalej... To tylko tłumaczenia... Ale jeśli wynosisz wiedzę historyczną z filmów Pasikowskiego, to gratuluję poczucia własnego ego...
@ konradssc - Jeśli Wałęsa kłamał i się układał z Kiszczakiem - dlaczego mam go szanować? Bo mi kazano? Kiszczak to gnida i menda. Wojtyłę? Za co? Za to, że ochraniał pedofilów, a także mafiosów? Poczytaj o sprawie biskupa Marcinkusa, jakby ktoś miał za złe, że ciągle o pedofilii. Nie musi być. Wojtyła ma więcej za paznokciami... Złotym cielcem go gawiedź obwołała i stawiają pomniki na wyścigi...
@ konradssc - Jeśli Wałęsa kłamał i się układał z Kiszczakiem - dlaczego mam go szanować? Bo mi kazano? Kiszczak to gnida i menda. Wojtyłę? Za co? Za to, że ochraniał pedofilów, a także mafiosów? Poczytaj o sprawie biskupa Marcinkusa, jakby ktoś miał za złe, że ciągle o pedofilii. Nie musi być. Wojtyła ma więcej za paznokciami... Złotym cielcem go gawiedź obwołała i stawiają pomniki na wyścigi...
@ konradssc - P.S. Marcinkusa chciało przesłuchać FBI, gdy już znalazł się w Stanach. Na tylko przesłuchanie nie zgodził się Wojtyła. Marcinkus dostał swego rodzaju żelazny list. Wojtyła chronił osobę podejrzaną o wiele. Zarówno kasa, jak i porwanie, mafia.
konradssc napisał/a:
sramy na swoich. Wałęsa, JP2, a kiedy Piłsudski?
Na Bolka będę srał ile jelito daje, JP2 i Piłsudski to wielcy ludzie.
wszystko wskazuje na to, że był podwojnym agentem. Najpierw rosyjskim, a potem amerykanskim.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie