👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest kwit na to, że TW Bolek otrzymał pieniądze w kwocie 1500 złotych. Na zwrot kosztów podróży z Gdańska do Warszawy. Na spotkanie z kim? Z towarzyszem Gierkiem. Ale do spotkania nie doszło. TW Bolek jednakowoż tych pieniędzy nie zwrócił. Były to lata 70 ubiegłego stulecia. Za 1500 złotych w latach 70 polska rodzina mogła jechać na dobre wczasy.
Polecam Ziemkiewicza na ten temat:
fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/swietoszek-walesa,1223186,2789
Polecam Ziemkiewicza na ten temat:
fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/swietoszek-walesa,1223186,2789

Przecież TW Bolek to jeszcze większy buc niż Komor, niewykształcone to, prymitywne, swoje pierwsze kroki w polityce stawiał już w młodości... oddając urynę do miejcowej chrzcielnicy. Bohater bydła i takich samych świń jak on.
Już nie ważne czy był czy nie był agentem. Ale zastanawiam się, czy to też nie jest prowokacja w dzisiejszych zasranych czasach? Przecież w dzisiejszych czasach brakuje osób, które stanęłyby "na czele" i pokierowały szarą masą do sprzeciwu wobec obecnej włądzy. Jeżeli media zrobią z Wałęsy agenta, to wszyscy stracą zaufanie do takich ludzi, ludzi którzy chcą na prawde dużo zmienić w tym kraju - np. obalić obecną władzę, będą sobie myśleć "a może on jest tajnym agentem? może jednak nie powinniśmy się sprzeciwiać - olejmy to". Takie są tylko moje luźne myśli, może było inaczej... To, że mi ktoś pokazuje jakieś papierki i kwitki, nie oznacza, że było tak na prawdę. Od wieków historia jest przekręcana (przykładów jest wiele).
Tupolew nie mial zamiaru ladowac, oni wystawili podwozie zeby odejsc na drugi krag.

Nie będę przyjmował żadnej ze stron, jego reakcja na końcu jak babka zapytała go czy jako politykowi zdarzyło mu się kłamać, czyli spuszczenie wzroku i spojrzenie delikatnie w lewo o czym świadczy?

kpaxian napisał/a:
Przykładem jest polska XXV-XXVII wiek. Bez polskiego zboża...
To był ten koniec świata czy nie?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie