Główna Poczekalnia (1) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
Bolek Show
konto usunięte • 2012-08-26, 13:12
"Nie można mieć pretensji do Słońca, że kręci się wokół Ziemi." Lech Wałęsa
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Revolver 2012-08-26, 13:24 10
Jest kwit na to, że TW Bolek otrzymał pieniądze w kwocie 1500 złotych. Na zwrot kosztów podróży z Gdańska do Warszawy. Na spotkanie z kim? Z towarzyszem Gierkiem. Ale do spotkania nie doszło. TW Bolek jednakowoż tych pieniędzy nie zwrócił. Były to lata 70 ubiegłego stulecia. Za 1500 złotych w latach 70 polska rodzina mogła jechać na dobre wczasy.

Polecam Ziemkiewicza na ten temat:
fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/swietoszek-walesa,1223186,2789
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-26, 14:57 2
w 1:30 jak mu oczy uciekają
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-26, 16:23 59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-26, 16:59 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-26, 17:03 8
Przecież TW Bolek to jeszcze większy buc niż Komor, niewykształcone to, prymitywne, swoje pierwsze kroki w polityce stawiał już w młodości... oddając urynę do miejcowej chrzcielnicy. Bohater bydła i takich samych świń jak on.
Zgłoś
goddamn 2012-08-26, 17:06 6
Już nie ważne czy był czy nie był agentem. Ale zastanawiam się, czy to też nie jest prowokacja w dzisiejszych zasranych czasach? Przecież w dzisiejszych czasach brakuje osób, które stanęłyby "na czele" i pokierowały szarą masą do sprzeciwu wobec obecnej włądzy. Jeżeli media zrobią z Wałęsy agenta, to wszyscy stracą zaufanie do takich ludzi, ludzi którzy chcą na prawde dużo zmienić w tym kraju - np. obalić obecną władzę, będą sobie myśleć "a może on jest tajnym agentem? może jednak nie powinniśmy się sprzeciwiać - olejmy to". Takie są tylko moje luźne myśli, może było inaczej... To, że mi ktoś pokazuje jakieś papierki i kwitki, nie oznacza, że było tak na prawdę. Od wieków historia jest przekręcana (przykładów jest wiele).
Zgłoś
Irenvelle 2012-08-26, 17:11 1
Tupolew nie mial zamiaru ladowac, oni wystawili podwozie zeby odejsc na drugi krag.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-26, 17:16
Nie będę przyjmował żadnej ze stron, jego reakcja na końcu jak babka zapytała go czy jako politykowi zdarzyło mu się kłamać, czyli spuszczenie wzroku i spojrzenie delikatnie w lewo o czym świadczy?
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-26, 17:27 1
Moja babcia go nigdy nie lubiła.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-26, 17:33 6
Zgłoś
fliper210 2012-08-26, 17:37
Kazik- 100 milionów (piosenka w tle)
Zgłoś
goddamn 2012-08-26, 17:49 4
kpaxian napisał/a:

Przykładem jest polska XXV-XXVII wiek. Bez polskiego zboża...

To był ten koniec świata czy nie?
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-26, 17:51
Co ten film ma dowieść?
Zgłoś
darthkenobi 2012-08-26, 17:52 10
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem