Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Arathnmor 2024-08-03, 19:40 5
TW 100kk jeszcze się trzyma? Dawno nie słyszałem jego bredni.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
x................n 2024-08-03, 20:10 11
Arathnmor napisał/a:

TW 100kk jeszcze się trzyma? Dawno nie słyszałem jego bredni.

Już nie usłyszysz. Podziękował i zajął się rodziną.
Zgłoś
t................e 2024-08-03, 21:03 3
Bohater narodowy, proszę się nie śmiać
Zgłoś
bigoslaw_lyzka_von_wood 2024-08-03, 21:31 1
Teraz pewnie go te ruskie k🤬y kamrackie zrobią świętym?
A właśnie dlaczego nikt jeszcze nie wrzucił na harda filmiku jak Jaszczur dyma w dupsko swoją ciepłą kluchę?
Zgłoś
smc 2024-08-03, 22:07 2
Kiedyś siedziałem w knajpie na Gdańskiej starówce. Nagle słyszę "smacznego". Patrzę, a to Lech Wałęsa z ochroniarzem. Podziękowałem, a on usmiechnął się i poszedł. Tak mnie to zaskoczyło, że nie pomyślałem o autografie.
Moim zdaniem pozytywna postać naszej sceny politycznej.
Zgłoś
turor 2024-08-03, 22:30 12
smc napisał/a:

Kiedyś siedziałem w knajpie na Gdańskiej starówce. Nagle słyszę "smacznego". Patrzę, a to Lech Wałęsa z ochroniarzem. Podziękowałem, a on usmiechnął się i poszedł. Tak mnie to zaskoczyło, że nie pomyślałem o autografie.
Moim zdaniem pozytywna postać naszej sceny politycznej.

Ja go spotkałem w kolejce u lekarza, z 15 lat temu, tez w Gdańsku. Siedzę z poł godziny, czekam, wchodzi Bolek z ochroniarzem, nie zwolnił nawet, rzucił tylko: teraz ja i wszedł .
Dla mnie to taki buc i chłopek małorolny.
Zgłoś
k................8 2024-08-03, 22:39 7
trytodie napisał/a:

Bohater narodowy, proszę się nie śmiać

Bohater przez duże B.
B jak Bolek
Zgłoś
Driver19cm 2024-08-04, 10:07 15
turor napisał/a:

Ja go spotkałem w kolejce u lekarza, z 15 lat temu, tez w Gdańsku. Siedzę z poł godziny, czekam, wchodzi Bolek z ochroniarzem, nie zwolnił nawet, rzucił tylko: teraz ja i wszedł .

Ja go spotkałem, kilka miesięcy temu w Zabce, w Gdańsku. Wepchnął się bez kolejki i kupił ostatni czteropak zimnego Harnasia

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Spychacz 2024-08-04, 14:07 6
turor napisał/a:

Ja go spotkałem u cioci na imieninach. Normalnie wszedł jak do siebie, z nikim się nie przywitał, wypił lufę i wyszedł. Tak było.
Zgłoś
~Dostojny 2024-08-05, 17:41 1
Ja go spotkałem lata temu pod pędzącym królikiem. Przy największym stoliku siedział tusk i jakiś łysy, podchodzi do nich właśnie Bolek z obstawą, tamci wstają i tusk mówi do niego "zdrastwuj tawarisz", Bolek do niego "zdrastwuj". Później Bolek powiedział coś, że polewajcie, bo nie mam całego dnia, czy coś takiego.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
djoshin 2024-08-06, 23:16 4
Kiedyś w klubie jak grałem przyszedł i wypiedolił z konsoli mnie i wszystkie płyty podłączył pendrive i puszczał zapętloną piosenkę z reklamy shopee
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-08-07, 14:24 3
Myślałem, że Bolek opowie jak porwał motorówkę SB i przeskoczył nią mur stoczni.
J🤬y megaloman, nad którego ego ciężko będzie domknąć wieko od trumny
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2024-08-07, 19:36 1
Ja go spotkałem w gdańskim Uniwersyteckim Centrum Klinicznym GUMED. Wparował jak do siebie w asyście ochrony, chciał się wj🤬 bez kolejki na detoks, bo (jak sam wykrzykiwał) wczoraj jego szwagier miał imieniny. A napić się w imieniny to prawo Polaka. Na szczęście doktor okazał się nieugięty, więc Bolek poszedł do sracza, skąd potem dochodziły odgłosy apokalipsy przez dobre kilka minut. Musiało lecieć i z góry i z dołu jednocześnie. Po około 10 minutach wyszedł z kibla, z którego wydobył się smród jak z czajki, po czym przyznał, że jednak udało mu się samemu wyrzucić z siebie demona i odszedł zadowolony.
P.S. Ponoć cieć ze szpitalnego parkingu chciał mu wj🤬 mandat za parkowanie na miejscu dla niepełnosprawnych, ale potem zobaczył jego ryj i odpuścił. Poza tym Lechu zasłonił się immunitetem.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
R6 2024-08-07, 20:00 2
Danusia złota kobieta...ustawia bolka konkretnie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie